Natti? ;)

Nja inte än kanske.. Min lilla skritta vaknar nog snart igen hon somnade vid maten förut ;) va vaken i nästan tre timmar den lilla tokan haha hon slumrade bara till någon gång under maten ;) Nu ska vi sätta upp regler här om ja ska få nåt vettigt gjort och ha ett liv med :) Amning i 1 timma och är hon inte nöjd blir de ersättning utöver de!!
Tack elenor för din kommentar :) Absolut inget fel på ersättning då vet man hur mycket dom får i sig med :) Dock hade de vart så himla skönt att slippa detta med flaskor och sånt och känns lättare när man alltid har maten tillgänglig snabbt och lätt när man ammar :) Har fått låna en elektrisk pump, en sån dom har på bb av brorsans polare så nu måste jag bara till nåt apotek som har sånna flaskor som passar till den :) så sen ska vi pumpa och försöka få igång grejerna :) Brösten är inte lika spända och ömma idag så de är skönt :) Nä lite tv tittande innan skruttis vaknar :)


Kommentarer
Postat av: Eleonor

Underlättar när man ger ersättning att man har vattenkockare och termos. Hade alltid en termos med kockt vatten redo. Men självklart mycke mer att tänka på och bära på ;)

Hoppas ni har det bra.

Kram

2012-01-09 @ 09:17:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu