Morgon mys

Ja och min prinsessa ligger nu och morgon myser efter frukosten och morgon skötsel :)
Satan i gatans jävlar va ont ja har i brösten.. Blödde på ena igår eller as bägge egentligen men bara ena de gick ut i mjölken med.. Så nu ska ja sätta mig och mjölka och sedan pumpa aj aj aj.. Kunde hålla mig till kl 6 i morse från att inte sova med henne på mitt bröst sen gick de inte mer kan inte sova annars ju! Skriver kanske mer sedan..


Är så lycklig!!

Asså jag är så lycklig att jag gråter. Hon är min!! Haha kan inte fatta de!! Världens vackraste prinsessa är hon!! Har precis fått smaka tutte och lagt sig gött till rätta på mitt bröst nu! Önskar att jag kunde gå och ta mig lite cola och en banan för ja själv somnar med snart!! Tänkte ju kollat blöjan på busungen men hon decka ju ;) hon har ju inte bajsat än!! Sen se om de är några kläder som kan passa den lilla skruttan..! Vill inte ha sjukhuskläderna på henne längre känns som att hon blir kall i dom ju..! Nää nu svimmar ja snart om ja inte får i mig nåt så får väl ställa mig upp och hoppas på att hon inte vaknar den stackarn!!


Amanda

Mammas bestämda lilla flicka bestämde sig för att komma ut igår och vid exakt 24 timmar sedan fick jag dom första värkarna som ni ser i tidigare inlägget ;)
Ja gick och la mig och skrev lite blogg men sen blev värkarna kraftigare.. När vi kom in så hade jag öppnat mig 3-4 cm vid 7 tiden! Och sedan gick de av bara farten.. Ja badade en stund men sen tilltog värkarna så jag testade lustgas vilket ja inte gillade alls men va tvungen många värkar att använda dom ändå.. Sen kom bm och sa att de va sista chansen att sätta ryggbedövning och de övervägde jag noga innan ja sa ja... Tänkte på att ha en slang i ryggen är fan inte skönt! Läkaren kom som ett skott och satte de på mig så ja blev go av lite morfin och grejer sen kände ja inte värkarna... Mamma fick säga när ja hade värk och bedövningen hjälpte mig direkt verkligen :) ångrar inte alls att ja tog den :) synd va bara att dom var tvungna att sätta värkstimulerande dropp för att värkarna av tog! Vid 14 tiden ville jag börja krysta och var öppen 8 cm sen gick de av bara farten!! Utskrivningsskedet va inte roligt asså när jag krystade som en gnu men så gled hon tillbaka lite! Men fick någon kraft som inte finns i denna värld och känslan när jag ser henne och dom torkar av henne va så påtagligt och jag bara grät av lycka MIN MIN MIN flicka äntligen efter all väntan och längtan :) gick in i vecka 37+0 igår och det var mitt mål och vips så kom hon ;) vattnet rann eller a en del av de va de som kom kom ju då vid 4 den 26e December och min prinsessa blev 2710 gram,47cm och tittade ut kl 16.20 :)
Nu har hon legat på mitt bröst utan att vakna sedan 00 och jag fått sova till och från litegrann vaknar och tittar på henne så svårt att somna om igen efter det!!
Min lilla prinsessa vad du är välkomnad till världen <3 mitt välplanerade lilla flicka jag älskar dig såå mycket!!
(bjuder på en bild någon minut efter att hon kommit ut och en bild som va mellan värkarna ;))


Plask, plask...

Ehm va hände?! Vatten?? :O för ca 30 minuter sedan vaknade jag och ställde mig hastigt upp för att springa och kissa så bara rann det längs benet.. Och där stod jag och blev helt skakis haha fick rusa in på toaletten och kissa och fundera på varför de är blod med haha yr vaken fattar man ju ingenting ;P in till mamma med världens skakigaste röst hahaha "jo mamma asså att eh ja vet inte vad som hände om det är vatten eller så vad ska ja göra?" Haha vet inte hur ja tänkte där men fick prata med en kanon go tjej på förlossningen iaf så fick en tid kl 11.30 för undersökning :) så nu ligger ja med lite värk som drar i hela jäkla bäckenet på mig inte skönt med andra ord!!! Men så sa hon att ja skulle lägga mig och försöka sova yeah right asså!!


Juldagen avklarad

Ja då va denna dagen också avklarad ;) Va hemma idag och hämtade grejerna till mig och bebis och allt där till :) Så nu är man iaf förberedd om det skulle inträffa någonting :) Känns lite konstigt i kroppen men världens jädra halsbränna har jag nu!


Trodde inte slemmet kunde släppa mer men jo då de kunde de dock inte lika möe som i morse men kändes som att jag kissade ner mig nästan hehe ;P Dom flesta säger att det kan ta upp till flera veckor och en del säger att de tar några dagar!! Ska bli spännande och se vad som kommer hända mig :)


I morgon är de annandagen och då kommer min bror med familj hit till mamma och ska fira jul :) ska bli riktigt mysigt!! Men nu mina vänner måste jag ta och lägga mig och sova innan jag somnar sittandes ;) Önska mig lycka till!!

Hoppas hoppas hoppas!!!!!

Nu gick verkligen mer av slemproppen och det gick verkligen inte att undvika!! Hur ska jag kunna somna nu då??? :D överlycklig för nu kanske de händer grejer snart :) wiiiee :) Så de blir hemgång idag som planerat men enbart för att packa min egna bb väska och sen sova här resten av tiden tills skruttisen vill komma ut :) Åå va det känns roligt det här! Även om de inte är ett tecken på förlossning just nu så är de iaf ett tecken på att det händer nåt där inne :) Konstigt hur glad man kan bli av massa blod och slem haha jag som är äcklad av de annars tycker att (precis så är de ju) så himla naturligt :) Borde sova men är så uppspelt ;P


Då va denna dagen över!

Jaha då va denna dagen över :) Ett av mina mål är avklarade ;) ingen bebis på julafton så de är ju skönt de..

Dock säger jag nu att jag skiter i nyår.. nu vill jag bara att hon ska komma!! Orkar inte vara så jävla invalid som jag är asså. Att gå runt och ha sån jävla smärta är inte kul. Att varje gång jag måste upp på toa, slita och kämpa sig upp och sedan kämpa sig till toaletten ja osv.. Asså tyvärr är det inte många som förstår vad jag menar för dom har inte själva varit där. Det tröttar verkligen ut en.. Men de är ingen idé att jag sitter och försöker förklara för det är ingen som förstår vad jag menar ändå hur jävla ont man faktiskt har! Kan tyckas att jag klagar nu och jaa det gör jag faktiskt och det har jag all rätt i att göra för jag önskar inte ens min värsta fiende den jävla smärtan jag har i foglossning samt allt de jädra vattnet i hela kroppen :( Jag ser ut som en rund köttbulle överallt. Helt uppsvälld och uppblåst! Mina beniga fula fötter är helt runda och strama precis som att dom ska explodera vilken sekund som helst :( Jaa så därför orkar jag verkligen ingenting! Jag orkar inte ens ta hem folk så jävla trött är jag. Tänk er själva att gå upp 22 kg bara så där helt pang liksom, en jävla massa vatten.. inget man är förberedd på eller nåt som man kan göra nåt åt mer än att bebis ska komma ut!! Jag hoppas att min bm kan komma med nåt bra förslag på fredag när jag ska dit för nu känns de pissigt asså :(
Jag vill kunna göra saker som vanligt. Inte sitta ner och titta på hela tiden..!! Så nu hoppas jag att de är slemmisen som gått på mig och de är en hel del som de gjort och att det är ett litet tecken på att det är på gång. Dock behöver de inte betyda de heller men man kan ju iaf önska de!!
Jag vill ha tillbaka min kropp och mitt utseende!! Känner mig inte alls fin längre inga kläder passar och jag har fet hy, tjock och rund överallt osv.. Blää säger jag bara!!!! Så bebis.. KOM NU!!!!!


Annars har jag haft en sån himla bra julafton!!! Känner mig verkligen sååå nöjd. den har varit jätte lugn och skön. Man har kunnat sitta ner och prata och lyssna på alla och bara ha de gott! Kunde faktiskt inte önskat mig en bättre afton asså!! Var besviken innan att jag inte skulle fira med min bror och mitt brorsbarn, men dom kommer jag ju få se på annandagen och detta va en av dom bästa julaftnar jag firat!!!!!!!!

I morgon ska jag hem och packa min egna förlossningsväska då jag inte gjort de än.. så kan jag känna mig trygg sedan. Så får jag börja ta med mig sakerna till mamma när jag ska hit och sova över så jag har med allt om de skulle starta! ÅÅå jag vill att du ska komma ut nu!!!!!!! Nu blir de natten iaf är toktrött

God Jul

Blev väckt av mamma klockan 9 i morse :) Jätte mysigt att vakna upp så :) Steg upp och har fått en present i en julstrumpa precis som när jag var liten :) haha så go är hon min lilla mamma ♥ Hon hade skrivit en fin liten ramsa på ett kuvert där de stod att jag skulle leta efter paketet runt om någonstans i huset.. (så gjorde vi också när jag var liten och fyllde år eller på påsk, jag fick leta efter presenterna och fråga efter fågel fisk eller mittemellan ;P ) och det fick jag ju självklart göra idag med!! Men så tillslut så hittade jag iaf den och den va inte liten vill jag tala om ;P det var en jätte stor spegel som jag hade önskat mig.
Det serverades också julfrukost precis som varje år :) Ingen jul utan julfrukost hos mamma ;)
Efter de hade vi också mer julklapps öppning vid granen :) Och jag fick en espresso maskin :D Wohoo snacka om gött asså!! Längtar tills jag ska provsmaka för första gången ;P
Nu har jag iaf gjort mig i ordning och om en halvtimma ska vi åka till min plastsyster och fira julen :) Ska bli väldigt mysigt!!! Kanske kommer en liten uppdatering ikväll.. men kan mycket väl vara så att jag kommer vara för trött för det så får kasnke skriva i morgon isf.
Måste bara tillägga att bebis är helt vild i magen idag ;P hon är la överlycklig eftersom att det är julafton och mamma ska äta massa go mat ;) ååååh Janssons vettu fasiken va gott :)
♥God jul till er alla från oss allatvå ;)♥

Datum gissning!

(Härmar min käre vän Therese med en sån här datum gissning)


Skruttan är beräknad 15 Januari 2012 enligt Ultraljudet och 12 Januari enligt sista mens :)

Så här är ställningen just nu, vilket datum gissar du på??

♣ 2 Januari - Malin

5 Januari - Terre

7 Januari - Blivande "låtsas"morfar

8 Januari - Therese A, Blivande mormor

14 Januari - BG, Jag

17 Januari - Ann, Carin

18 Januari - Therese L

19 Januari - Claes

20 Januari - Tina, Jessica A, Malin

21 Januari - Carolina, Emelie

22 Januari - Sanna, Sanna O, Bolan

23 Januari - Jennifer

24 Januari (kl 22,45) - Jani

25/26 Januari - Malin I

28 Januari - Frida A

1 Februari - Eva

2 Februari - Thomas

image description

Vilken början på denna dag..

Har knappt kunnat sova någonting då jag legat och vridit mig och tänkt en massa. Sen har jag tänkt på min kära vän som förhoppningsvis sitter med en helt underbar bebis i famnen och bara myser! Jag hoppas verkligen det iaf. Har fått lite uppdateringar, go hon är som tänker på mig mitt upp i allt :) Då känner man sig faktiskt speciell :) Jag hoppas verkligen allting gått bra och att dom alla mår bra :)
Vill inte säga grattis än då jag inte fått slut beskedet riktigt men de kommer säkert under dagen eller i morgon kan jag tänka mig :)
Ja och inte nog på att jag fick reda på det så hoppade jag i ett gott bad, MYS!! Sen hade, håll i er nu, försäkringskassan ringt mig.. RINGT fattar ni eller de händer ju aldrig!!!!!!! Dom gillar ju att skicka papper hela tiden bara ju haha.. Men kanon go tjej fick jag prata med som håller på med mitt fall av föräldrapenning :) Hon ville verkligen göra så bra som möjligt för mig så nu går hon tillbaka till 2009 och kollar för de va min senaste riktiga anställning som jag haft över 6 månader :) UNDERBART! De är ju där jag haft bäst lön med ju!!'
Nää får skriva lite mer sedan för nu dör ja av hunger och börjar få bråttom som faaan nu!!

VARNING FÖR KÄNSLIGA PERSONER!!!

Kan de vart så att de va en liten bit av slemmisen som jag fick bevittna???!! Men de va inget blod med men den så kallade manet utseendet var det verkligen och gick inte direkt att undvika!!! Hoppas hoppas hoppas :) på måndag är ja i vecka 37+ så då är hon välkommen :) eller aa asså efter nyår ;) och de är ju inte långt kvar :) Ååå va ja hoppas!! Ska bli kul och se vad min bm
Säger i morgon ska dit kl 13 :)
Nu försöka sova :)


Ett tips..

Ett hett tips till den gravida är att INTE ställa sig på alla fyra precis efter man dragit i sig en tallrik med flingor!!!! Man blir inte förvarnad direkt utan det kommer upp med en gång bara så där!! Det va snudden på att jag fick byta sängkläder men hann i sista hundradelen koppla vad som hände och de va inte lika gott uppvägen som på nervägen vill ja lova!! Och för er som undrar vad ja gjorde på alla fyra va att jag rättade till alla kuddarna innan ja skulle lägga mig ner ;) he he he


Ett härligt samtal om förr...

Måste bara dela med mig om de här.. Lite barnförbjudet är det och kanske inte lika kul för dig som läsare, man måst bara uppleva de för att förstå själa grejen.
De va så här. Jag och några vänner var på fest året var början på 2010 och vi hade druckit några mer öl än vad man borde gjort. Jag sitter i ett hörn och pratar med han som håller i festen. Vi pratade väl om killar och förhållande osv.. Minns inte riktigt hur vi kom in på de ni snart kommer få veta.
Dom andra gapar högljutt för att höras då musiken stof på för fullt. Mitt upp i att det byts låt iaf så skriker jag ut (de va inte meningen att någon annan skulle höra mer än personen jag pratade med) men i musikpausen va alla knäpp tysta och jag skriker då ut "men jag suger inte kuk"!!! Hahah.. Alla stannar upp och kollar på mig.. det var en sån äkta dolda kameran grej så de va helt sjukt!! Jag sitter helt röd i ansiktet och mina vänner skrattar åt mig och en kille spär på de hela genom att säga lite andra saker och argumentera emot mig osv..
Men att sitta där och säga en sån sak inför främmande människor och gapa ut det så ALLA hör det var väldigt pinsamt! ;) Men jisses så skoj vi hade åt det efteråt!!
En annan sak som hände det året var att min vän Marika kom med världens roligaste kommentar...
Det var de här med askan och island. Hon frågar mig vart island ligger och jag tittar konstigt på henne och undrar om hon är allvarlig i hennes fråga, vilket hon var. Så jag slår upp en karta (länderna står på engelska) och hon tittar och säger "jahaaa det ligger nära grekland" HAHAHA att jag inte dog! Det stod Greenland. Men hon läste snabbt så hon trodde på fullaste allvar attt det stod grekland!!!
Så där va lite av hämden av att hon garvat så mycket åt mig när ja gjorde bort mig på festen!! ;)

Ny data

Wohoo haha min första laptop någonsin har jag gått och köpt mig idag :) Tyckte faktiskt att jag var värd de efter att jag faktiskt har jobbat ihop dom pengarna, inte kan göra så mycket på dagarna när jag går och väntar på skruttan och som en liten belöning till mig själv efter allt jag klarat av det senaste halvåret :) Så nu fick jag allt ge mig själv en julklapp då jag inte har någon gubbe som kan skämma bort mig så får man göra de själv ;) haha!
Så nu min älskade Therese Nu får du knipa för ikväll ska du och jag cama ;) he he he
Nu ska jag däremot in till köket (katastrof asså) de är inte skoj att diska..
Men de  måste ju göras.. ska ju vara borta hela julen så dags att sätta igång innan jag somnar!

Pjuh... Va skönt

Nu äntligen vaknade skruttisen i magen, har försökt väcka henne en stund nu, hon brukar vakna när jag sitter still så började bli orolig för de är inte lika mycket aktivitet som annars dom senaste två dagarna!!
Men nu blev hon la arg på mig när jag tryckt och klämt lite på rumpisen som ligger under bröstet på mig som vanligt :P
Gud va skönt :) Ska ju till bm i morgon och de ska också bli skönt :)
Hoppas dock inte jag behöver väga mig för de gjorde jag nu i morse :'( Fyy faan säger jag bara jag hoppas verkligen att det är vatten asså!! Hur kan man annars gå upp så jääääävla mycket?! :'(
Jaja allt för min lilla prinsessa.. bara hon mår bra så mår jag bra :)
Pssst, 24 dagar kvar till bf nu!!!

Mardrömmar?!?!

Har sovit riktigt hårt i natt, verkligen gått upp som en zombi när de va dags för kissepaus i sovandet! Skönt va de att få igen några timmar från igår!!
Dock så har jag drömt jätte märkliga drömmar.
Jag var på fest hos mitt ex hahahaha ofta de skulle hända. Stor mage och allt precis som i verkligheten. Men de va sommar ute och det var folk överallt och vi skulle grilla. Men när jag skulle sätta mig och äta så var de någon som hade ätit upp min mat haha och det hände två gånger. Jag blev as förbannad verkligen och skällde ut massa tjejer som satt där. Minns min kommentar så väl, när dom klagade på mitt humör, "Kom igen själv sedan när du är gravid då är du inte så kaxig längre ska ja få tala om" hahaha
Självklart så handlade ju drömmen om att hitta tillbaka till varandra men vi bara bråkade och han missförstod mig osv, precis som i verkligheten!!
Ja man kan ju verkligen undra varför jag drömde så konstigt liksom. Kanske va så eftersom jag kollade igenom gamla kort på en väns facebook och där va de bilder på han från en inflyttningsfest jag hade i början av året då vi precis träffades. Men ändå väldigt skumt!! Jag mindes den känslan jag hade den dagen, sååå nykär och lycklig. Kommer ihåg doften och hur det kändes när han tittade på mig eller rörde vid mig.
Ja de är ju de enda man saknar nu när man är själv, närheten. Någon som rör vid ens arm, håller om en när man ska sova, någon som knör i sängen och någon som säger God Morgon älskling.
Men som sagt, "Bättre ensam i ensamheten än ensam i tvåsamheten" Mycket klocka ord det där!
Nu är de kaffe time sedan göra sig i ordning och snabbt iväg till netonnet...

Det kliar i fingrarna!!!!

Fasiken vad jag vill ha dom här två asså!! Den är ju sååå fin den sänghimeln!! Jag bara måste ha en sån! Sen isåg jag att jag inte kommer kunna va ett "normalt" fäste på spjälsängen så de måste vara sånt golvstativ.
Klicka på bilderna för att veta mer om dom :)

6 Maskin tvätt va de ja

Började ju tvätta i morse och va klar vid 2 tiden. Mamma ringde mig när jag precis kommit ut ur duschen och frågade om jag ville hålla henne sällskap i bilen när hon skulle till spekeröd och hämta sin ring som hon beställde i september. Hon fick de i födelsedags present av mig och brorsan nämligen :)
Så passade vi på att hoppa in på den mysiga butiken dom har där på nästan samma ställe ute i skogen ;) Och köpte mobilen till Amanda som jag har gått och tänkt på hela tiden :D Nu kliar de i fingrarna på mig!! Men ska sätta upp en sänghimmel med tror ja så vill göra de först för att se hur de blir :)
Det är nyckelpigor som tittar ner på henne :) Sååå jädra nice är den.. Sorry för en dålig bild dock!!
Men har nog bestämt mig nu, det blir den här datan så i morgon åker jag och köper den, ett fodral och ett usb minne så jag får över lite saker från den stationära till den nya :) Men vill ju bara ha nödvändiga saker på den nya :)
Så så är de mét!! Nu blir det sängen i hopp om att få soooova gött som tusan i natt :)
Natti Natti

Onsdag

... Vaknade nu för 35 minuter sedan och va akut kissenödig och självklart kan ja inte somna om. Jag väckte nog lilla skruttan när jag fick rusa upp på toa (rusa i min lilla värld är att försöka skynda sig så gott de går även om de är i snigelfart) Det är lite svårare att ta sig upp ur sängen nu när vi ställt Amandas säng bredvid min så måste änna masa mig ner till fotändan för att komma upp. Haha så de kan ju alla tänka sig att en 10 tons val inte är så smidig helt nyvaken och ont som sjutton i bäckenet! Men men idag är de bara 25 dagar kvar till beräknat Och om 11 dagar är hon väldigt välkommen :) Jag hoppas verkligen att hon bestämmer sig för att komma då asså för nu i slutet är de inte skönt att vara gravid längre! Men som sagt hon tar väl efter sina föräldrar, envisa som få ;) haha.
Ska lägga mig och glo på tv nu innan de är dags att gå ner till tvättstugan om en timma :)


Den som ger sig in...

... i leken får leken tåla!
Hur tänkte jag egentligen när jag kom på att köpa en bärbar data? Nu har jag änna fastnat för att göra det och det är ju egentligen en bra investering som kommer användas på många sätt!! Men Det är ju sjuuuukt mycket att tänka på.. Men jag tror att jag har hittat the one.
Har precis pratat med min käre vän Therese på msn som vi brukar göra om kvällarna.. De har blivit så en hel del ändå :) Blev så full i skratt nu när vi skulle skiljas åt.. Vi vet verkligen vad humor är ;) Underbart att få ett litet skratt innan man lägger sig :)
Nehe, jaha, okaaaaj nu tappade jag allt jag skulle skriva här..
Jo jag va ju på möte idag :) Fin kommentar jag fick, -Oj, nu ser man verkligen hur svullen du blivit av allt vatten.
Haha hon är så skön den damen asså! Och sedan när jag berättade om foglossnigen som var en av dom värre dagarna idag, -Nej men fy va jobbigt, vad ska vi göra åt det tycker du?
Haha jaa asså hade jag kunnat göra nåt åt de så hade jag gjort de.. De enda som kommer hjälpa mig är att krysta ut den lilla fotbolls spelaren där inne!! Har för tusan blåmärke på insidan känns de som efter hon drar sitt ben över magen på samma ställa hela tiden varje dag, haha. Men lite gulligt är de allt den lilla sprattelbäbisen :)
Ne tusan asså.. Kolla lite snabbt på datan jag funderar på och sen lägga mig.. Upp klockan 8 och tvätta en jääädra massa tvätt!!

Guten Morgen ;)

Har sovit lite som en prinsessa i natt :) Skööönt.. Dock kissat 3 gånger och vaknat 3 andra gånger av mensvärk och att jag har vart heeeelt jädra genom svettig fast iskall.. Hur sjutton kan man svettas så mycket utan täcke och när man fryser????! Helt otroligt...!
Jaja Men jag vaknade kl 8,45 och bestämde mig för att somna om efter jag vart uppe på toa så vaknade jag nu för en timma sedan :) Deee va nice ;)
Nu sitter jag här med en kaffe i handen och tänkte väl kolla runt lite på ekonomin som att betala de räkningar som kommit in och räkna på om man ska ta och köpa sig en bärbar dator?!
Har kommit på massa fördelar med de.
1. Jag kan hålla bättre kontakt med min käraste vän Therese via camen.
2. Ja den är ju bärbar det säger väl allt.
3. Jag kan ta med den till förlossningen så jag kan kolla på film, lyssna på musik osv :)
Kan ju bli lite trångt om ja och mamma ska kolla via min iphone hahaha :P
Jag kikar fortfarande på detta vilken det skulle va isf som man skulle köpa.. kan ju verkligen ingenting om datorer
Anyway, idag ska jag iväg till Minna och tjöta av mig lite så här innan jul. Man vet ju aldrig om vi kommer ses innan skruttisen kommer :) Har ju bara en gång kvar på "kursen" så de är den 4e Januari och då ska de handla om Amning. Dock hoppas jag att hon har kommit då och att jag redan kan de där ;P haha
Blir nog en liten uppdatering här lite senare :)
(Det är lite tajt nu :( )

Vecka 37 (36+0)

Här har ni henne.. Valen ni alla kommer minnas ;) hahaha
Ja nu jävlar i min låda växer det asså!! Sheeeeeeeet asså!! Men de är så gott så.. Undrar mer bara hur stor hon egentligen är och hur mycket hon kommer typ väga under förlossningen!! Ehm eller vill jag veta de? Vi borde nog gå en rejäl bantings kurs innan ;P Nää tjock blir hon väl inte på mina clementiner inte!!
Va på Mölndals förlossning och fick kollat hur de såg ut i alla rummen och fick åka ner på bb och kika lite och så!! Kändes gött att fått se det iaf! Dock såg de inte jätte fräscht ut.. mitt val känns bra och det är ju så klart Näl :)
Hade röven ont i nedre delen av ryggen och molande värk liksom (tidigare i dag) Sen jävlar vilken äcklig mensvärk jag fick.. Haha och ändå vet jag att det där inte är någonting jämfört med dom riktiga sedan.. Tanken slog mig redan då (ja ja är klenis) ;) Men att varför gick jag med på det här hahaha :P
Joo för att jag kommer få världens finaste dotter :D Måste pinas lite innan.. man får ju inget gratis här i världen ;)
Ne nu blir de att lägga sig och glo på tv i sängen lite och hoppas på att somna så där gött för nu rinner tårarna på mig när jag gäspar!!

Leta bil igen?

Blir faktiskt riktigt trött på det här nu. Alltså jag orkar inte med mer tjöt!!!
Ringde pappa nu och berättade att det började låta konstigt när jag kom in till stan idag i framvagnen på bilen. Då ska jag tillägga att jag sa från dag 1 att de är nåt som surrar där fram jätte konstigt och rasslar liksom. Men det vill han ju inte minnas. Måste också säga att jag har denna bilen "på prov" då pappa köpte den utan att jag ens fått tittat på den och på den vägen är det. Så de som ska fixas är då kontakten till abs för som de är nu så fungerar den inte och det måste ju fan fungera nu när det inte bara är jag som åker i bilen.
Hans svar när jag uppdaterar honom om detta blir att "ja men då säljer vi väl den nu då om det inte passar"
Men för i helvete de va inte de jag sa.. men jag måste ju berätta vad som är fel på bilen så han kan laga dom.. Ser det ut som att jag kan mecka med bilar eller? Och speciellt nu med stor mage och allt.. Ne skulle inte tro det nej!
Så sa han att det var bra att jag ringde för försäkringen kom på bilen idag.. Ehm ja asså jag visste inte riktigt vad jag skulle säga.. jag har inte köpt bilen än och jag tänker inte lägga en krona innan de är åtgärdat allting!! Men vi pratade inte om de för de va massa annat som kom upp så som att koppla ur airbagen på passagerarsidan.
Han tycker då att de är onödigt att slösa pengar på de när bebisen kan sitta bak.. Men nu är de faktiskt så att jag vill ha mitt barn där fram så jag kan ha koll på henne och det är väl upp till mig. Vad dom gjorde förr på 80 talet skiter jag fullständigt i! Sedan är jag alltid själv..
Det är många familjer som sätter barnen bak men då är det upp till dom och oftast är man två så en ofta sitter bak med barnet!!!
Sen va de massa andra saker så som småsaker liksom.. Ibland fattar jag mig inte på han.. Han drog upp att jag fortfarande tycker om M till exempel för att det står H♥M på min msn. Men så försökte jag förklara för honom att det var nästan ett år sedan jag skrev det och det är gammalt och att jag tagit bort han (pappa asså) från msn när vi grälade i vintras!! Och bara för att jag tagit bort han så blev han förbannad för de och skulle börja argumentera osv..!!
Liksom vad är de att diskutera? Och om jag skulle tycka om pappan till mitt barn fortfarande vad hade det spelat han någon roll. Men nu är inte fallet så och det är jag glad över men det är ingen annans bekymmer än mina egna! vill jag heta något speciellt på msn eller facebook, ja då är väl det upp till mig!!!!!
Sedan nu då när han är förkyld så vill inte jag åka till honom ifall jag blir smittad av den hemska förkyldningen som han har. Jag måste tänka på både mig och bebis. Jag vill inte bli sjuk nu och jag känner mig lite små förkyld redan liksom. Men jag vill kunna fira jul och nyår och föda bebis frisk!!!
Mamma kan ju inte direkt åka dit med den heller om hon blir smittad vem faaan ska hänga med mig på förlossningen då??? Jag vill bara ha med mig henne så hon måste vara frisk. Plus att det är farligt för henne att bli så sjuk med av olika orsaker. Men det kan han heller inte förstå!!!
Jag blir så trött, så jävla trött blir jag och ledsen!!! Orka hålla på.. Varför?? Vad tjänar det till?? Självklart va han ju full med och det hjälper ju fan inte till något vidare... Ne de är sorgligt asså!!!
Han skulle ringa M nu med och helt ärligt så tycker jag nästan synd om honom att min pappa ringer nu när han druckit.. de är fan pinsamt. Även om jag skiter fullständigt i deras affärer nu, de där har jag lagt bakom mig!!
Ne asså jag blir bara tröttare på de när jag skriver de så jag skiter i detta nu!! De här jäävla tjötet om den jääävla bilen!!! Jag gillar ju bilen men han får ju stå sitt kasst och laga den då!!
Ne fan nu säger jag GOD JÄVLA NATT!!!!!!!

Förlossningen Mölndals sjukhus!!!!!

Ja i morgon blir de in på förlossningen i Mölndal.... Ska bli nice som fan!!
Ska sniffa lite lustgas tänkte jag...
För er som inte vet då kan jag berätta att jag gå på en mamma grupp för ensamstående kvinnor och där igenom får vi dispans att gå in i en förlossningssal och bli mer förberedda inför dagen med stort D.
Skulle vart på Östra förra veckan men hoppade över det då jag inte sovit så bra.
Många tror nu att jag menar de som många gör och sitter i en aula och får kolla på ett bildspel osv.. men nu snackar vi att vi fått boka en sal för oss själva och pilla och kolla och testa på sakerna :) Och det är endast denna gruppen som har tillgång till de då dom tycker att vi ensamma mammor ska få chansen att känna oss mer bekväma (om de nu går att känna sig bekväm med att trycka ut en hel bebis, bajsa ner sig, springa runt med blöja och skrika av smärta) haha..
Ne så mina damer och herrar nu orkar jag inte skriva mer.. det va för ansträngande ;P
Men bloggen börjar bli lite färdig nu iaf.. hinner kanske pyssla lite mer med den i morgon!!

Ursäkta röran


Inte somna om

Ja behöver ja säga mer?! Förbaskade illamående!!! Ja vill somna om och det är NU!!! :'(


Jag som sov så gott...

I morse hittade ja verkligen Znoose knappen på luren asså haha. gick upp en timma "försent" Men jag hann allt på mötet iaf :) Sista gången jag gick hos henne, känns konstigt.. Men vi fick många goa skratt idag iaf. Störtskön psykolog verkligen. Men ska till henne i Februari :) Bara en gång och prata om hur allting har gått och så att hon får träffa Amanda :) Sedan blir de nog att vi fortsätter här i Kungälv! Det är skönt att kunna bolla sina tankar och funderingar hos någon.. (trodde aldrig jag skulle säga det men de har vart riktigt skönt.. Har alltid vart anti psykologer)
När vi skulle säga hej då kändes de nästan lite jobbigt haha har nog med hormonerna att göra men hon kramade mig gott när jag gick :)
Efter besöket där så åkte jag in till Ikea för att köpa en lampa och vad gör man joo man handlade upp sina pengar helt enkelt!! Smarto!!!!!
Kommer lägga upp bild någon dag när allt är klart..
Va så jäkla dum att jag började baka när jag har som ondast haha.. funderar på hur jag tänkte där egentligen men de va ju bevisat att jag inte tänkte helt enkelt hahahah :P
Nu ska ja pensla på lite ägg och in i ugnen med första plåten :)
Uppdaterat lite senare ;)

Du + Jag = Vi ♥

Så sant som det var skrivet ;)
Du fick mig att inse vad som vad värt och inte värt.
Du fick mig att förstå vad som är rätt och fel.
Du fick mig att gå vidare.
Nu står jag här, du här och vi här tillsammans!
Det känns fantastiskt.
Det här kommer bli så himla fint.
Innan skulle jag sagt "fairytale gone bad"
Men nu vill jag säga att du har fått mig att inse att
"this is just the beginning of something new"
Jag kommer få min dröm uppfylld, jag är så lycklig
tillsammans med dig.
Du får mig att må bra.

You made my day

Idag har varit en kanon dag egentligen :) Fick inte sovit nåt i natt knappt.. storm ute och vaknade genom svettig och jätte konstig.. :/ Hade precis somnat så får jag massa jävla sms som väckte mig. Så jag fick så snällt gå upp och sätta mig i badet en sväng.. Sen iväg på mötet :) Det gick kanon bra och jag fick mycket svar ändå och känner mig nöjd.. Dock va de väl egentligen 1000 frågor som jag tänkte ställa som jag just då inte mindes.. Men aja ska ju på andra sånna möten med "på riktigt" Detta va mer ett föredrag eller så..!!
I morgon ska jag till Mölndal en sväng och det ska bli göttigt innan jul och nyår..! Kanske sista gången vi ses innan bebis kommer så de ska bli intressant ändå!! :)
Nu på eftermiddagen har jag bakat stora kladdmuffins och scones.. dock blev sconesen inte goa.. gjorde som receptet sa men dom blev liksom kladdiga =/ hade dom vart inne längre så hade dom ju blivit brända med.. men aja får ta mer mjöl än vad som står då!!
Nu är jag så trött att jag deckar ordentligt snart..!! Ska ta mig en liten bit på kanten på ena mackan som är frasig.. Så ska jag lägga in muffinsen i frysen och så :) Sen dra täcket över huvudet och sova kanske :)
(längtar tillbaka till denna kroppen, nu uppskattar man den mer än innan.. och här va jag ändå i vecka 16)

Äntligen

Nu är sängen äntligen uppe och fått fixat skötbordet :) Ååå va ja är nöjd asså!
Har som jag sagt tidigare köpt en hensvik säng på Ikea och sen har jag köpt en väggdekor på tradera där det står
"så älskad från första stund"
Det bara pirrar i kroppen på mig :) Så nu är det bara en till gardinskena som ska upp eftersom vi inte hade någon såg idag.. Sen är de en säng lampa till min sida, sänghimmel och gardiner till sovalkoven!! :) Så de är lite så där små pyssligt men oj så skoj :)
I morgon ska ja på mamma gruppen.. klockan 10.00 och då kommer familjerätten och "håller föredrag" :) Ska ta med mig penna och papper i morgon, här ska antecknas :)
Nu blir det att vrida tvn och lägga mig :) Ååå ska bara ligga och mysa av att ligga bredvid spjälsängen där min lilla flicka snart kommer ligga :) LÄNGTAR!!!
Har världens bästa mamma som hjälpt mig dunder mycket med allting :) Så roligt att hon tycker att det är kul att vara med :) Så vill tacka pappan för att det blev som det blev och är som det är för annars hade mamma aldrig varit lika delaktig som hon är idag, och det är sååå mysigt att hon är det!! Tänk att min mamma ska klippa navelsträngen på min flicka.. Tänk om jag också får vara med om det en dag när min tös ligger där och ska föda..! Häftigt!!
Ne fasiken.. upp tidigt i morgon! Natti Natti

ÄNTLIGEN LUCIA!!!!!

Som jag har väntat och längtat efter denna dagen!
Har ju bestämt att denna dagen är den dagen då jag ska mecka upp spjälsängen och allt annat som packa bb väskan osv.
Va nyss hos Barnmorskan med och det gick kanon. Bebis sköter sig så bra så innan låg den lilla tjockisen över mitten sträcket men nu när hon fixerat sig så ligger på precis på mitten :) Hon är så rolig varje gång som vi ska lyssna på hjärtat så är hon med en liten stund sedan flyttar hon på sig. Tycker att det räcker för sin mamma att veta att hon har de gott där inne :) Tror det låg på 145 slag idag så de va skönt.. förra gången låg det på 158.
Blodtrycket idag var kanon bra med precis som vanligt :)
Har annars sovit som en "prinsessa" dom senaste nätterna.. dregglat nåt så in i helvete så de är rätt äckligt, aldrig gjort de innan ;P Men även om man sover bra så är de ju alla dom där gångerna man måste upp och kissa och dricka vatten och i natt låg ja vaken flera timmar för att jag inte kunde somna om! Försökte ligga på höger sida eller på rygg som jag oftast vaknar på nuförtiden.. Konstigt.. Men till slut så kunde jag somna om och få någon timmas till sömn..
Nu ska jag städa upp lite snabbt så där sedan kommer mamma med sängen och så ska vi greja det tillsammans :) Sååå mysigt. Ikväll kommer brorsan med och ska hjälpa mig att sätta upp en annan gardinskena till sovalkoven så det blir som ett litet rum där :)

Vecka 36

Idag går jag in i vecka 36, shit va tiden går fort nu :)
Fast nu orkar jag inte längre.. tycker hon kan komma nu om man ska vara lite ego!!
Tröttheten har kommit tillbaka och det är väl ett teckan på att ta de lugnt kanske.. haha men de är ju de enda jag gör.. tar det lugnt haha :P
Fast jag har kommit in i någon slags koma typ.. orkar ju inte göra någonting orkar inte ens prata i telefon och vill nästan bara vara ensam. Ensam och känna lugnet!!!! Därför har jag inte skrivit någonting knappt det senaste för att jag inte orkar!!!
Ville bara tala om för er att nu går jag in i en ny vecka och det är gött!!!

En mysig Magbild vecka 34+4 :)


Inte orkat

Har tänkt på att skriva men har inte orkat! De ja hade tänkt att göra idag har jag skjutit upp till i morgon hade jag tänkt och självklart så snöar det som satan här nu!! Får hoppas på att man kan gå ut i morgon asså!!
Idag har ja suttit inne och kollat på new moon och lite av eclipse :) usch hatar verkligen dom filmerna samtidigt som ja älskar dom!!! Så jävla romantiska att man lipar ju bara!!! Saknar någons läppar röra mina så där romantiskt! Vill träffa någon som också skulle kunna dö för mig, någon som verkligen bevisar sin kärlek till mig.!!! Längtar verkligen efter den dagen jag träffar honom :)
Nu ska ja släcka ner och glo på tv tills ja somnar :) <3


Efter regn kommer snö och tvärtom!!!

Ja nu är de la storm ute igen då låter de nästan som.. Körde vrål sakta hem från gbg när jag hämtade mina föräldrar.. Det liksom glittrade på backen.. och några timmar senare så regnar det igen.. Hur ska vädergudarna ha det egentligen? Haha.. fast jag gillar ju bättre regn än snö ;P
Ja och försäkringskassan är ju goa i hövvet.. Det räcker alltså inte att man skickar in läkarintyg utan man måste sjukanmäla sig till dom också hahahahah herrejävlar säger jag bara!! Kan inget annat än att skratta åt dom!!
Nä nu blir det att släcka ljusen och lägga sig i min egna säng :) Ska bli spännande och se om jag lyckas sova i natt, hoppas verkligen på det!

Svar till malin:
Haha min lilla plommongurka va söt du är! Japp jag har allt stödstrumpor må du tro ;) Dricker rikligt med vatten och försöker ha dom i högläge. Samt att jag gör inget annat än att ta de lugnt.. jag kommer ingenstans och knappt till bilen så tro mig jag är väldigt lugn och stillsam ;) Den mesta aktivitet jag gör hemma är nog att lägga mig i badet (det är som världens gympapass att komma i och ur, hahaha) ♥

Home sweet home

Har vart hemma en stund nu eller a rättare sagt några timmar.
Blir lite extra trött på mig själv när jag öppnade dörrren och en stank smällde mig i ansiktet.. ja hade ju för tusan glömt att ta ut soporna innan jag åkte hemifrån.. Sen va de ju disk med då jag inte hann diska.
Men fick tagit mig ett bad iaf för att lindra smärtorna tänkte jag.. Sen diskade jag lite men dock hann jag inte många bestick förrän jag fick lägga ner det så nu sitter jag här en liten sväng och vilar :)
Gjorde en liten bild som visar min känsla när jag klev in i lägenheten..
Skriver mer senare ;)

Gratis Spotify

Är inte alla sugna på gratis spotify?
Klicka på länken nedan och registrera er!!
http://www.gratispremium.com/?ref=633499

Vaken IGEN :(

Är svin trött men kan inte somna om :( handen är svullen och fötterna med! Ska visa bild på hur fötterna såg ut innan ja la mig i går och hur min höger hand ser ut nu!!
Vill kunna somna om nu är verkligen skit trött :(


Bilder vecka 35


Vecka 35

Det går undan nu :) Äntligen vecka 35
Mgen den växer fortfarande haha känner mig som ett hus snart ;) Lite mysigt är det dock börjar jag tröttna på att ha så fruktansvärt ont! Folk förstår ju tyvärr inte att det är så allvarligt som det är utan tycker väl säkert att man klagar för minsta lilla. Men det klart har dom inte fått uppleva det så vet dom ju inte. Jag hade ju bara hört att foglossning kan göra fruktansvärt ont men inte trodde jag att det kunde bli så här. Nu har man ju mer kunskaper om det och läst att det finns dom som måste sitta i rullstol till och med för det.
Nu när det börjar närma sig har jag börjat tänka mer och mer på pappan. Är han ens intresserad av att veta eller går han där och inbillat sig att det inte är hans barn fortfarande?!
Det är så många tankar som surrar i huvudet och saker som jag gärna vill ha svar på.
Man tänker ju på hur livet kommer se ut när lillan kommit ut och så, vilka val man kommer göra då.
Hade känts bättre på ett sätt om man kunde bli vänner innan hon kommer, men med tanke på vad han håller på med så har jag egentligen ingen skyldighet till honom mer än att han ska träffa sin dotter givetvis. Dock när faderskapet är fastställt då han tvivlar på att han är pappan.
Men det är väl bara för att han kör samma spel mot hans nya som han gjorde med mig.
Magbild kommer upp i ett senare inlägg från telefonen då jag fortfarande är hemma hos mamma!
Dags att duscha nu och se vad denna dagen har att erbjuda då kanske :)

Sova va de ja

Nu ligger man här igen under täcket och tankarna flödar åt olika saker....!
Gillar inte att känna mig så ensam :( känner mig liksom övergiven att få göra allt detta ensam när man skulle vara två. Kul att pizzagubben frågade hur lång tid de va kvar på graviditeten och frågade vart min partner var någonstans (va på pizzerian med två vänner som då är ett par) Ne man får så snällt säga att man är ensam och det är i vissa situationer väldigt jobbigt och man skäms. Man skäms inte över en själv utan man skäms över personen som skulle stått intill mig.
Hoppas inte att jag drömmer om honom i natt. Jag har ju faktiskt gått vidare och Det har ju han med :)
Nu gäspar jag så mycket att tårarna rinner så nu släcker jag ner för i dag så skriver jag mer i morgon! <3


Andra advent

Då va de söndag igen :) Det blev en väldigt speciell dag igår. Sov ju inte så bra på natten så va väldigt trött. Men bestämde mig för att åka till thn och shoppa lite. När jag kom till Alvhem var det bom stopp, värsta översvämningen så fick så snällt vända och åka tillbaka (tröttsamt när man började åka hade jag tänkt ta höger men tog vänster, skulle tagit höger) så fick köra massa mil extra och blev jätte sen. Men fick träffat min going en liten stund iaf, kändes konstigt att åka dit kan inte riktigt tänka mig att jag har bott där :) Men fick iaf köpt två st amnings bh, dock va dom nog lite små men kan ha dom hemma iaf eftersom dom inte klämde!
Eftersom jag inte har sovit så bra det senaste tänkte jag att sängen hos mamma är rätt mjuk så bäddade soffan i vardagsrummet istället och jag har faktiskt sovit rätt bra i natt! Dock har jag drömt jobbiga drömmar :( Nu vid juletid ser man par som shoppar tillsammans eller familjer liksom och så ser man saker som man hade velat köpa till sin käresta. Jag älskar verkligen att köpa saker till någon annan, någon betydelsefull sak liksom. Såg en ängel i glas där det stod "jag älskar dig" då blev de uppenbart igen att jag är själv :(
Varje gång den känslan kommer kommer jag och tänka på M, har börjat drömma om honom igen och det är verkligen jobbigt! En dag som idag hade jag velat träffa han på en fika på ett café och bara prata. Bara vara vänner. Vill gärna träffa han för att testa mig själv och se om jag saknar honom eller om jag känner mig ensam bara. Jag tror på det sista faktiskt. Men det känns ändå så jädra jobbigt att känna sig så ensam när det var menat att vara två i det här. Det är en obeskrivlig känsla måste jag säga en jobbig sådan!!
Nä dags att fixa lite här..! <3


Trött

Fy va trött jag är asså :( har knappt sovit i natt igen :( lämnade av päronen på centralen i morse så nu är man i huset och passar katten över helgen! Har haft en obehaglig känsla i kroppen idag. Sjukt mycket sammandragningar och så himla trött på det är inget skoj asså. Halsbränna som sjutton och ont i magen :( de känns precis som när man får mensen i princip så springer på toa hela tiden, känns jätte konstigt!
Jaja de löser sig nog jobbigt att ha ont bara! Kanske skriver mer sedan men lovar ingenting.. Är som sagt helt slut!
<3


Nu bidde de kvällen ;)

Efter bm besöket bar de av till biltema en sväng för att handla cd skivor och en rattkrycka ;) Sedan vidare till mitt förra jobb för att hälsa på, vilket verkade väldigt uppskattat :)
Så där är min ursäkt varför jag inte skrivit nåt idag. Ligger nu i sängen hemma hos mamma då jag ska köra dom till Centralstationen till morran! Så de blir att skriva kortfattat från luren här nu :)
Hos barnmorskan iaf då... Ja då va det konstaterat att de va för att hon fixerat sig som kurvan ändrade riktning för en stund men nu håller vi oss på rak linje igen :) UNDERBART!! Mammas lilla flicka är duktig hon. Dock var hjärtljuden rätt höga.. Kan ju vara de att jag vart stressad över bråken och att hon själv hade gympa pass där inne och ville busa med barnmorskan när vi kolla hjärtat.. Dom låg på 158 slag idag och vi brukar ligga på 140-145 typ! Blodtrycket var kanon som vanligt med så nu behöver ja inte komma dit förrän om två veckor, på lucia faktiskt och det är samma dag som jag ska ställa i ordning allting och bädda spjälsäng osv och packa bb väskan :) Ååå så spännande! Drömde i natt att hon kommer den 14e Januari och att allt gick fort och bra :) så hoppas på det!
Fick med min journal idag med so. Ja ska ha med till förlossningen eftersom ja ska föda på Näl i Trollhättan:)
Nä mina hjärtan dags att sova ska ju upp vrål tidigt i morgon!
Terre jag va inne på bloggdesign och kollade tror ja de va! Kan länka dig när jag kommer hem, har det på datan hur man gör :)
Natti natti alla <3


Bm besök..

Sitter ute i väntrummet nu på barnmorskan.. Åååå ja ska få lyssna på de lilla hjärtat idag helt fantastiskt :) är lika ivrig varje gång ;P Hoppas hon har växt nu eller iaf ligger bra till på kurvan.. Men hon har nog vart duktig och växt ;)
Blir en uppdatering senare hur det gick :) <3


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu