4 Veckor & 4 Dagar

Kom och tänka på en sak precis nu när jag skulle stänga av datorn.. Shit shit shit det är ju bara 4 Veckor & 4 Dagar kvar tills bebis får lov att komma ut för att klara 12 slaget :P
Jisses nu är det inte alls långt kvar :D Weeeeeiiiii!!!!
Snart är du här min älskling, jag längtar såå efter att få hålla dig tryggt i min famn♥

Föräldragruppen

Idag var jag på föräldragruppen som vänder sig till enbart oss ensamstående kvinnor. Jätte skönt att sitta där 8 stycken som är ensamna :) Där känner man sig verkligen inte utpekad eller så.
Idag handlade det om smärthantering och vad jag kan säga rent faktamässigt just nu så vill jag inte ha ryggmärgsbedövning (fast jag kommer säkert ändra mig sen). Men kommer vilja testa allt annat först som inte ger sånna biverkningar. Är nålrädd som fan men skulle vilja testa akupunktur och lite sånt faktiskt!
En från mammagruppen har redan en dotter och med henne andades hon igenom hela förlossningen! Tänk om man hade kunnat lära sig det.. det hade nog också gjort mycket :)
Hmm aa intressant de där.. Är sugen på att skriva ett förlossningsbrev nu faktiskt :) Shit asså nu börjar de bli nära asså :P 46 Dagar kvar till bf :) Ååå va mamma längtar efter dig

Kan inte sova :(

Fy fan asså kan inte sova :( bråkat sen ja vaknade och inte ätit mer än frukost och en clementin!! Har värsta ångest över att ja inte kunnat äta :( hoppas att alla vaknar tidigt i morgon så ja kan gå upp och äta nåt! Är nämligen hemma hos mamma nu, hon kom och hämtade mig för jag bråkade så jävla mycket med pappa. Jag trodde aldrig att någon kunde vara så elak mot sin dotter som han var idag och säga sånna saker! Självklart ger han mig skulden till allting!! Ja är så jävla ledsen och ont i magen för det här! Det här var verkligen det sista jag behövde. Vi hade precis fått en fin kontakt igen och han verkade glad att bli morfar. Men med den stilen han håller på med mot mig går inte hem. Ingen ska bli behandlad så som han behandlade mig idag!!!! Tack så jävla mycket för att du gjort så jag inte kan sova och att jag tappat min aptit helt och hållet, fy fan säger jag bara!!


Botten är nådd!!

Nu orkar inte jag. Ni är alla likadana av det manliga könet...!!!
Du gjorde det på eget bevåg vad hade du tänkt skulle hända? Du kan ju inte klandra mig för saker som du gör!
Jag sa till dig att man inte köper något utan att ha tittat på det först.. Så om du nu är dum och gör det så ska du fan inte klandra mig för det!
Jag orkar inte mer... jag orkar inte med folk som måste trycka ner och skylla på andra när dom är likadana själva!
Ni två är fan likadana.. är de sån man är där borta där ni bor? Vilken jävla tur att jag flyttade där ifrån!!
Jag var glad över att vi kunde bli vänner igen efter allt som var, men tydligen var det inte ömsesidigt! Jag var glad över att du skulle få vara morfar osv.. Men att du kunde vara så himla elak mot mig i telefonen det trodde jag aldrig!!!

Ja jag klagar men de är de bloggen är tillför...

Känner att det vart mycket klagande på mig typ under hela bloggtiden här och det var ju inte meningen egentligen men jag måste verkligen få ur mig det annars kommer jag till slut expoldera!!
Har inte sovit nåt i natt knappt.. sammandragningar satan och ont av foglossningen.. Magen är i vägen och antingen är de varmt eller för kallt!
Sedan är de de här jävla bil problemet.. Hade han aldrig sagt att han skulle hjälpa mig med pengar och mellan skillnad osv så hade jag aldrig kollat efter en bil jag verkligen vill ha.. Så nu blev jag så jävla besviken när han inte kan hjälpa mig alls.. Hade ju gärna velat köpa en bil som jag verkligen vill ha inte en som jag inte ens vill köra.. vad ska ja då med en annan bil till.. då hade jag ju lika gärna haft kvar min gamla bil och fightats med barnvagnen ändå!!!
Nää idag är det ingen bra dag asså regnet bara öser ner och jag känner mig så jävla otroligt instängd och handikappad.
Hade jag vetat hur mycket jag får i mamma penning hade jag kanske kunnat ta ett lån på banken men kanske dumt att göra de om jag inte vet hur mycket jag får! Bläää på allting.. jag som hade ställt mig in på att fixa en bil jag verkligen vill ha!!
Men visst jag får väl ta bussen till edet och köpa den där bilen som pappa tycker är så himla tjeck och bra... en VIT med det STOOOOORA stereopaketet i... Vet inte om han fattat att jag ska ha barn än och att det fanns en anledning till varför jag sålde min baslåda!
Nää fan jag är så sjukt jävla trött på allting!!!!

"God" jävla Natt!!!

Asså killar, gubbar, pojkar.. ja va fan ska man kalla dom? Inte fan män för det finns inga riktiga män. Endast på film och i sagor. Sålde min bil idag.. Och idag skulle jag hitta den bilen som jag fastade mest för och min pappa skulle ju hjälpa mig med pengar. Eftersom ja sa att jag va lite inne på högre prisklass så trodde jag det var okej också.. Men självklart så kunde jag tydligen inte låna pengar helt plötsligt. Så nu står jag här och får köpa en bil som är i klass med den jag hade.. Jävligt nödvändigt att ens sälja min bil då kan man ju tycka. Vad hade de spelat för roll? Kommer på mer och mer saker varför jag måste ha en nyare! Ett är ju då att ju nyare desto färre inbrottsförsök, två är säkerheten, tre dom kostar exakt lika mycket i försäkring osv osv.. Så i morgon skulle egentligen jag och pappa ut och kolla på bil till mig.. men eftersom att han inte har tid att prata med mig idag och klockan är nu för mycket för att ringa så får vi hoppa över det då folk faktiskt jobbar på dagarna! Så idag hade det vart hög tid att ringa och "boka" tid med dom som jag vill kolla på.. men nää de får jag ju hoppa över! Så i morgon blir de nog att ringa till banken och kolla om jag får ta ett lån på 16.000 för de är de som fattas och hoppas på att det funkar så jag kan köpa en bil snarast!
Trodde inte de skulle vara några problem att ta bussen till barnmorskan men för det första så kan jag inte gå 1.5km TILL bussen. Sedan kan jag inte stå och vänta i 20 min på nästa buss.
Skulle posta ägarbytet osv förut och jag kom ca 30 meter och ville sätta mig och i princip dö av smärta.
Nä så det där med att åka buss är tyvärr uteslutet :( Samma om jag skulle kunnat stå upp och vänta på bussen i 20 min i kungälv så hade jag ändå fått gå 0,5km till den andra bussen..
Nää Så jag får hoppa över smärthanteringskursen på onsdag och extrakontrollen hos barnmorskan på torsdag för jag kommer ingenstans!
På fredag dock ska jag köra in mamma och min styvpappa till gbg och då kan jag ha mammas bil i helgen och så ska ja vara där och passa katten med!
Sen är de allt annat jag skrivit om tidigare som surrar i mitt huvud och gör mig så jävla ledsen. Att man ens kan trycka på någon som redan ligger ner!
Att genomgå en separation under en graviditet och genomgå allts om jag gjort sen i somras. Bo hos föräldrar, flytta igen, foglossning som gör en handikappad och nu ingen bil och ingen jävla hjälp någonstans och så får man höra hur tjock man är när man redan mår sjukt dåligt över sin viktuppgång. Det är fan inte kul någonstans!
Man känner sig helt jävla värdelös. Som att man inte är värd någonting utan att folk bara kan påpeka och hacka på en!! Kul också att känna sig sååå jävla speciell att för några månader sedan så skulle jag gifta mig egentligen och nu har han hittat en ny. Så speciell var man, inte alls! Och få höra att han tvivlar på att han är pappa och sprider rykten om att jag vart otrogen osv!! Just i stundens hetta vill jag säga att jag önskar verkligen att jag hade vart otrogen men så pass rak ryggad är jag som inte varit det. Det finns inte på kartan för mig att man ens kan med att tänka tanken att vara det. Och att få höra det när vi planerade tillsammans att skaffa barn, när det var han som började prata om det. Minns när vi låg i sängen och han sa hur gärna han ville ha barn och jag sa detsamma och den dagen bestämde vi att vi skulle bilda familj. Han trodde att han hade svårt att bli pappa så jag läste överallt på internet och frågade en vän om tips om hur man kan göra om man har svårt att bli gravid osv..!! Men inget av det tänker han på.
Men trots all jävla skit jag fått gå igenom nu så älskar jag mitt älskade och efterlängtade lilla barn, det är hon som har hållt uppe mig i dessa strider. Och jag tänker göra allt för att skydda mitt barn för hon ska bara ha det bästa och jag kommer vara den bästa mamman <3 Min egna lilla familj, min flicka och jag <3

Vecka 34

Går in i vecka 34 idag :) Bara 6 veckor kvar till bf och lite drygt 4 veckor tills hon "får" komma ;P
Magbild bjöd jag ju på häromdagen så den får ni nöja er med :)
Det roliga är att Alla utom 1 säger att jag har sån liten mage jämfört med vad många andra har i denna veckan och att det syntes sent på mig att jag var gravid osv.. Och barnmorskan som heller inte är allt för nöjd med måtten (lite nervös inför nästa mätning) Doch sa hon att de kan vara för att hon ligger så himla långt ner att det är de som gör de.. Men de återstår att se ;)
Dock att höra "säker på att det inte är tvillingar" eller "oj, vad stor du är" osv.. det är faktiskt inte så himla roligt att höra det. Speciellt inte när man har ångest över sin viktuppgång. Jag trodde aldrig att jag skulle ha ångest över det eftersom de är min lilla bebis.. Men att se sig själv i spegeln som tjock är inte specielt kul när man gick ner så mycket i vikt innan graviditeten! Hade ju hellre hört att det är fint men inte att man är såååå himla stor som vissa då verkar tycka!
Folk kan tydligen kläcka ur sig vad som helst nuförtiden och skita i hur andra mår eller uppfattar det!
Sånna är inte ens riktiga vänner måste jag säga.. Blir fan sårad av att höra det! Inga ursäkter till varför man ens yttrar sig så är välkomna för dom accepteras ändå inte! Man får fan tänka sig för innan man talar och det är vad många borde lära sig att göra!!! Suck....

Upp och hoppa!!!

Nu är det dags att börja göra någon nytta innan dom kommer och ska ha bilen.. Ska ut och plocka ur alla sakerna.. Sedan har jag ingen bil :( Buhu!! Men i morgon ska nog jag och pappa kolla på en bil till mig.. Vi bestämde att inte förhasta oss idag utan ringa och fråga på dom som känns bäst för mig!! Dock är de bara dom som kostar 30 lakan som jag fastnat för :/ Får se vad han säger.. Ja får ju 13 för min och om jag då kunde ta ett lån av pappa så jag kan köpa mig en "riktig" bil liksom! Har hittat en 02a som jag gärna vill ha!
Nä nu får jag skynda mig.. Dom kommer vid 1 tiden!

En kanon dag

Idag har det vart en rätt bra dag :) har vart ute med pärlan en sista gång innan jag säljer den i morgon. Jaa lite separations ångest har jag allt ;) men måste ju verkligen ha en kombi. Har hittat två som jag vill ha dock inte inom min budget men ska fråga pappa om jag kanske kan låna utav han!
Åkte till pappa idag en sväng iaf och hälsade på :) sedan bar det av till brorsan en sväng och tjöta lite :)
I morgon ska jag ringa på några bilar och se om de kommit in någon ny.. Måste upp tidigt med för att städa ur allt i bilen och ta fram lite som ska med osv..! Kommer känna mig grymt handikappad i morgon haha :P på tisdag måste jag hitta en bil som jag kan köpa!! Hoppas jag kan låna pengar av pappa för jag har blivit kär i den bilen :)
Nä nu måste jag verkligen sova! Natti natti <3


Bjuder på en bebismagbild


Vill sova nu!!!!!!!!

Äntligen är klockan 21 :) Nu äntligen ska ja snart lägga mig i sängen, som jag har längtat!
Va ju som sagt hos mamma en sväng idag och gjorde i ordning bilen i den mån jag kan. Sedan träffade jag en bekant som kollade på min bil... Han kommer och hämtar den på Måndag.. så då kommer jag vara bil lös! Så bäst att jag hittar en väldigt snart!! Har ju mammas bil i helgen iaf.. och kan ju åka buss till bm på torsdag.. Svårare blir till örgryte då man får gå upp för en rätt lång backe och jag som inte ens kan gå.. Aa får hoppa över den gången helt enkelt om det skulle vara så!
Ska hem till pappa i morgon och skriva på reg beviset inför försäljningen. Jag får nöja mig med en gammal skruttig bil igen i några år tills jag fått ett ritkigt jobb så jag kan köpa mig en nyare! Men är fortfarande helt såld på den v70n som jag hittade för 46 tusen... Vill så gärna ha en bil som jag kan ha i några år och känna mig nöjd med liksom! Samt säkerhetsmässigt med! Men men de är ju bara le och se glad ut och hitta en kombi för 13000...
Nä kolla om jag hittar någon i den prisklassen.. sen blir de bingen för oss så vi kommer iväg i tid i morgon!!
Natttttiii ♥

God Morning :)

Tänker börja inlägget med att Nu orkar jag inte ha ont mer Nu räcker det!!! :'(
Har konstant ont och det är inte bara foglossningen utan överallt verkligen! Vatten som trycker på nerver, en bebis som ligger på nerver, sammandragningar osv..!! Jag orkar verkligen inte ha ont mer :( Jag kan ju inte göra någonting! Är as osocial mot mina vänner för att jag är så trött eller att jag har så ont att jag inte kan prata! Drar mig för att ens gå på toa!
Ska snart hem till mamma hur de nu ska gå.. Vet inte ens hur ja ska klara av att komma dit. Måste tvätta bilen och sen ska jag köra in den i garaget och städa invändigt.. Aa asså jag vette fan asså hur jag ska klara det! men ska visa bilen idag för en bekant som kanske vill köpa den!
Börjar nästan gråta av bara tanken på att det kommer göra så in i helvetes jävla ont :(
Såå nu har jag fått klagat och lipat lite så här på morronkvisten.. eller ska vi säga förmiddagen kanske ;)
Nu ska jag sätta igång och göra mig i ordning och åka till mamma... :)

Hur dum får man lov att bli?

Fick precis frågan av en gammal bekant, kille så klart.. "-Får man lov att fråga när du blev gravid?"
HA HA HA men va??? Vaddå NÄR jag blev gravid! Jag som inte har mitt bästa humör idag av andra olika anledningar kan ju tyvärr inte påstå att jag är direkt trevlig idag heller! Mitt svar blev "-Vaddå NÄR? Ska du veta vilken ställning vi hade också eller? Bara att räkna bakåt från bf minus 9 månader"
Men suck asså!! Orkar inte med sånna dumma jävla frågor!!!!!! När blev du gravid!! Aa men shit asså....!! Det är faktiskt ENBART killar som ställer en sån idioti fråga! Har fått många dumma svar på olika saker eller statusar som man tycker är så självklara.. och då kommer dom dit och skriver nåt så jävla onödigt (jag vet att dom "skojar". Men skaffa gärna lite humor innan du ens försöker göra dig rolig!
En del kan verkligen irritera mer än att stötta och göra en munter istället!
Jag vet att det är så himla töntigt att ens reagera över en sån sak men jag blev verkligen irriterad på rikigt över hur man ens kan med att fråga en sån sak!
Om man då inte vet att jag ska ha barn skriv hellre " Grattis, va kul det visste jag inte" Än "När blev du gravid"
Jaa jag blev gravid den dagen jag och min dåvarande sambo bestämde oss för att skaffa barn och om man då inte vart med på sexualkunskapen i skolan (dock borde man ju veta hur barn går till men) så hade vi sex. En man och en kvinna... Ja detaljerna håller jag gärna för mig själv!!!
Ingen annan som är gravid som fått några dumma frågor eller?

Datum gissning!

(Härmar min käre vän Therese med en sån här datum gissning)


Skruttan är beräknad 15 Januari 2012 enligt Ultraljudet och 12 Januari enligt sista mens :)

Så här är ställningen just nu:

♣ 2 Januari - Malin

5 Januari - Terre

8 Januari - Therese A, Blivande mormor

14 Januari - BG, Jag

17 Januari - Ann, Carin

18 Januari - Therese L

19 Januari - Claes

20 Januari - Tina, Jessica A, Malin

21 Januari - Carolina, Emelie

22 Januari - Sanna, Sanna O, Bolan

23 Januari - Jennifer

24 Januari (kl 22,45) - Jani

25/26 Januari - Malin I

28 Januari - Frida A

1 Februari - Eva

2 Februari - Thomas

image description

Dags för natten..

Ligger nu i sängen och ska snart inta position med kuddar upp puffade överallt! Måste bara berätta vilken jädra otur jag haft idag med.. De började i morse när ja skulle duscha och skulle precis sätta mig i badkaret.. Självklart drar jag i armbågen i koppen där min rakhyvel ligger (som jag dessutom skulle använda) letar som sjutton bakom mig efter den men självklart hade den flugit ner UNDER de jädra badkaret! Blev riktigt arg och försökte få ut den men insåg snabbt när jag stod på alla fyra naken i badrummet att det är såna här gånger man behöver den där mannen!!!! Han som skulle hjälpa mig och stå där för mig!! Nu är jag så jädra tung och kan knappt diska!! Det blev så uppenbart att man är själv när nåt sånt händer, fan va ledsen jag blev :( det är mycket som jag hade behövt hjälp med i vardagen och så men nu är man verkligen ensam på riktigt!! Det är inte så att jag kan ringa och be någon om hjälp heller :( önskar att han skulle tagit sitt ansvar och hjälpa mig med olika saker i vardagen för allt påverkar min kropp och bebisen liksom hans barn! Tyvärr kan man inte tillverka ett barn ensam utan man är två om det. Klart man önskar att det hade var på ett annat sätt. Att man hade kunnat dela med sig sina tankar och funderingar kring allting och hur allt påverkar kroppen osv. Det är liksom inte samma sak att prata med vänner och familj om det utan efter varje bm besök säger man antingen ingenting eller bara att det var bra! Ingen som kan vara med någon gång emellanåt och vara med och lyssna på hjärtat osv!
Innan var vi inte så ovänner som vi är nu utan hela tiden att det var vårt älskade kärleksbarn och att vi inte ville ha barn med någon annan även om vi inte är tillsammans osv!
Det sitter djupt att han ens kan med att tvivla på att han är pappan!!!
Men allt det där som jag saknar nu får jag ta igen nästa graviditet :) Med min riktiga man och då en man som står för sina handlingar och menar allvar och ser allvaret i det och menar det han säger och kan ge det stora löftet på riktigt :) Längtar till den dagen för jag vet att den kommer att komma :) min stora dröm kommer att slå in, inte med M, utan med mr right :)
Det var allt för den här dagen nu deckar jag snart va trött jag är! Natti natti <3


The fairytale gone bad

This is the end you know
Lady, the plans we had went all wrong
We ain't nothing but fight and shout and tears
We got to a point I can't stand
I 've had it to the limit I can't be your man
I ain't more than a minute away from walking
We can't cry the pain away
We can't find a need to stay
I slowly realized there 's nothing on our side
Out of my life, out of my mind
Out of the tears we can't deny
We need to swallow all our pride
And leave this mess behind
Out of my head, out of my bed
Out of the dreams we had, they 're bad
Tell them it's me that made you sad
Tell them the fairytale gone bad
Another night and I bleed
They all make mistakes and so did we
But we did something we can never turn back right
Find a new one to fool
Leave and don't look back. I won't follow
We have nothing left it 's the end of our time
We can't cry the pain away
We can't find a need to stay
There's no more rabbits in my hat to make things right...........

Hundgodis?

Haha har gjort årets jul godis.. Jag och mamma har i alla år gjort godis med mandelmassa. Nu blev det mandelmassa med nougat MUMS.. Dock nu när ja är klar ser jag ju att de liknar hundgodis hahaha :P men gott va de iaf ;)
Dock världens Skallebank :( så hoppas på att de släpper snart! Ogillar att ta tabletter nu när jag är gravid men borde nog ta mina järntabletter för de har jag ljugit för min bm om.. Ooops! Men de är ju inte för lågt värde men på gränsen :/ får skärpa mig den lilla stunden som är kvar ;) aa från och med i morgon då ;)


Läkarbesök

Ja idag har jag och magen vart på läkarbesök då. Han tittade typ bara på mig och sa att han sjukskriver mig fram till förlossningen..! Han behövde inte ens undersöka mig haha.. Är de så uppenbart asså? ;) ne men känns skönt för nu slipper jag lägga energi på att söka jobb osv! Så nu tänker jag lägga upp benen och bara vila i den mån jag kan och mysa med magen :) livmodertappen var inte påverkad heller så de var kanon skönt att veta :) läkaren log lite när jag frågade om vi kunde kolla! Han har ju hand om många gravida kvinnor som är oroliga så de va väl därför jag fick den blicken ;)
Nu ska ja snart till till psykologen och prata av mig lite om allt mellan himmel och jord :) sen försöka handla CLEMENTINER!!! (mm tro på fan att hon som sitter bredvid mig läskar mig med de nu) tror bebis har clementin abstinens för väldigt va hon aktobatiserar där inne ;P
Skriver mer sen när jag kommer hem :)
Over and out <3


Är så glad!

Först när jag vaknade i morse så va ja självklart gnällig eftersom jag inte kunde somna om.. Men till slut så somnade jag och tro det eller ej asså jag vaknade 11,30 :O Va förvånad jag blev när jag kollade klockan! Men vaknade på sååå himla bra humör!! Har mått kanooooon bra idag verkligen och det känns så himla skönt! Har sovit så hårt med bägge gångerna (i natt och i morse asså) behövde bara gå upp en enda gång och det var vid 5 tiden och de va ju då jag inte kunde somna om men efter det asså halleluja haha!
Innan uppskattade man inte sömnen lika mycket som man gör nu under en graviditet. Innan tänkte man liksom om någon som va gravid, "va skönt att du kan sova hela tiden när du vill." Och "är du så trött så gå och lägg dig och sov då." Men jag tar verkligen tillbaka dom tankarna för man kan inte ens föreställa sig hur det är att vara gravid, verkligen ingen dans på rosor direkt :P
Idag har jag varit på föräldra gruppen för ensamstående kvinnor, det var första mötet idag. Var jätte spänd men hade inga så där jätte förväntningar och var inte direkt nervös. Allting gick kanon bra och det var kul och se så många som hade samma situation som mig. Och blandade åldrar med. Några hade barn men för många var det första gången, precis som mig! Vi pratade om förlossningen, jag tycker väl personligen inte att man lärt sig nåt som man inte redan visste. Barnet kommer ut där och det kommer göra ont en stund osv osv. Haha.. Nä men känns skönt att jag är inte det minsta orolig för förlossningen jag visste att de ska göras och det går ju över och det är verkligen värt det :)

Svar till "Rapunzel":
Jag godkänner inte din kommentar för det är nåt som kan stanna mellan oss men jag svarar gärna här :)
Jag är jätte tacksam för din kommentar och så himla fint skrivet. Jag fick nästan gåshud på armarna när jag läste det du skrivit! Det värmde ska du veta. Speciellt när du vet vem jag pratar om, då vet du också nog om vad jag pratar om!
Tack för ditt stöd och din styrke kram den behövdes




"God"Morgon

Ligger här i sängen och kan verkligen inte somna om :( jätte jobbigt när man är grymt trött! Kan inte sluta tänka.. Vad han sagt till mig, alla lögner! Vi är inte värda någonting för han! Ser bilden framför mig när han skrivit ut en bild på mig och skrivit " jag älskar dig min blivande fru" på bilden. Men jag har alltså gått och levt i en lögn hela tiden! För ingenting verkar varit sant av de han har sagt! Hade det varit sant så hade det aldrig blivit såhär! För ett tag sedan skrev ja ett brev till honom där han svarade att han ville att vi skulle hålla sams om de skulle vara så att Amanda är hans barn! Hur ska man kunna hålla sams när han håller på såhär undrar jag? Man är fan inte själv om det! Han kan få ha det kul med sin andra dotter för han har ju redan gjort sitt val här! Att ljuga så mycket kommer man ingen vart med! Pratade med en vän som är bekant till honom och till ock med han sa att han hört ett antal historier om honom och hur han ljuger! Skönt att jag inte är den enda som kommit på han!!! Skulle inte förvåna mig heller om han va otrogen när vi var tillsammans! Ingenting förvånar mig med den grabben längre!! Bara han håller sig där borta på avstånd från oss så vi kan få en bra start på vårt nya liv! Jag sa att 2011 skulle bli mitt år.. Men det var bara början på något fantastiskt som ska komma! Har haft ett helvetes år med vel och depression pga människan.. Men från det så kommer blomman att spricka ut och ut kommer min fina lilla flicka! Och det kallar jag att skapa ett helt nytt liv men nya möjligheter! Jag längtar nåt så otroligt nu! Ja ska bevisa för honom vad det är han går miste om! För det är enbart han som förlorat och inte jag :) jag vet att ja kan gå med ryggen fri medan han borde se upp :) men enbart han själv som satt sig i den sitsen!
Over And Out - upp och hoppa och käka en clementin <3


Så gör man bara inte!

Jag vill verkligen inte ha tillbaka honom (pappan till min flicka asså) men jag tycker verkligen inte att man gör såhär asså! För en månad sedan älskade han mig mest av allt osv. För ca två veckor hade långt ifrån glömt mig och bla bla bla.. Men allt var bara skitsnack, nu har han en ny! Man kan verkligen undra hur länge det har pågått och hur sjutton hon tänker som är med honom när vi väntar barn och skulle gift oss för tre månader sedan. Jo men de klart hon är lika blind som jag var så klart. Jag gick ju också på alla lögner. Men det kommer hon också märka en vacker dag! Skillnaden är också att han inte kan vara ensam utan det är så himla synd om honom buhu.. Medans en annan väljer hellre att stå själv och vara stark och mogen och tar sitt ansvar! Skrattar bäst som skrattar sist! Han kan inte komma på sina bara knän till mig sedan när han förlorat henne också och ser hur bra jag klarar mig helt själv med min lilla flicka utan honom! Han kommer ju självklart få träffa sitt barn för han är ju faktiskt pappa till mitt barn, de har han väl lurat i henne också att han inte är pappan till mitt barn och så har han säkert sagt att det inte var planerat! Precis som han lurade mig. Visste att det fanns en liten chans att han kunde vara pappa till ett barn som föddes i augusti eller nåt.. Men han fick mig att tro på att han inte var pappan! Så det är väl så han gör med sin nya nu då! ;) Men det är ju bara att gratulera och önska att det håller för enligt han är det ju endast alla tjejer det vart fel på som han har haft, inget fel på han själv utan de är alla andra de är fel på ;) Jag är faktiskt väldigt nöjd att vara själv för jag har inte tid för någon partner just nu :) min flicka står överst på listan så klart och det kommer hon alltid att göra! :) Skönt att han ljuger så han tror sig själv för han tror ju verkligen att han inte är pappan till mitt barn.. Konstigt tycker ja ändå då det är vårt kärleksbarn.. Eller aa det är mitt kärleksbarn rättare sagt!! :) sååå älskad från första stund, av sin mamma :)
Nä nu ska ja lägga mig detta bakom mig för jag vet hur falsk han är och är faktiskt glad att han bevisat det IGEN för mig :) ännu ett bevis på att jag gjorde rätt beslut :)
Natti natti <3


Gnällkärring..

Aa precis vad jag är nu! Det är nåt så in i helvete lyhört här och ja fattar inte hur man då kan med och duscha vid den här tiden!! Gött störande och ja kan inte somna och jaaa av allt de jävla rinnande vattnet måste jag upp och kissa IGEN!!


Nu rasar den..!!

Var på fika hos en gammal vän som jag fått upp kontakten med igen efter ett tag.. Och kände att nu rasar nog verkligen bilen på riktigt asså!! Den hoppade så mycket att jag trodde nästan ja skulle flyga av vägen och då körde ja bara i 70 km.. Och det banka och slog så jag fick hålla tummarna att jag skulle komma dit och hem igen! I morgon ska ja till barnmorskan 9,30 och då måste den verkligen hålla dit för jag måste verkligen träffa henne.. Jag har så fruktansvärt ont nu att jag inte vet vad jag ska göra riktigt.. Nu kan jag fasiken inte gå :(
Hade en helvetes natt i natt så är dö trött nu.. Ont i magen av huggningar som knivar och ner över blygdbenet :( Har ont i hela allt där nere och då menar jag ALLT!! Ljumskar ända ner till knäna och stickningar upp till magen och ett jädra tryck hela tiden.. usch vill inte ha ont längre :'( Orkar inte ha ont.. jag vill kunna göra saker! Vill också sätta upp julgrejer nu som alla andra gör.. men jag måste be om hjälp med kartongen och sätta upp sakerna :( Köpa nya gardiner vill ja göra med men idag var nog sista gången jag kan handla själv om jag inte bara ska ha ett paket mjölk! Hämtade min handväska nu och där i är inte mycket saker asså har vart duktig och rensat (kalender, plånbok med endast kort i då jag inte äger några pengar och handdesinfektion) och inte ens den kunde jag bära! :'(
Snälla bebis kan du inte komma direkt efter 12 slaget på nyår!!!!!!!!!
Nu har ja fått klaga av mig ;P bättre här än på någon annan som inte förtjänar det, vilket ingen gör!! Utan läser man så är det självförvållat :P
Skriver mer i morgon nu blir de sängen och glo tv!! Natti natti ♥

För i helvete...

Gå normalt va fan!!! Blir galen på dom där jävla hälarna i golvet..! Nu är de inte ens grannen ovanför ja menar utan BREDVID mig som håller på!!! Borde fan gå över och lära henne hur fan man går i ett hyreshus där de är lyhört!!!! Blir tokig på det!!!!


Dags för nanetime...!

Nu mina vänner blir det nanetime.. Men först måste jag beklaga mig lite för det är så himla synd om mig när de gäller min äckliga bil!
Först så behövs tutan fixas och det är endast verkstad som får fixa de då problemet sitter i ratten och där är en airbag. Sedan behövs fjäderjäveln vänster bak bytas, då den är av.
Bussningarna, motorfästet och göras en framvagnsinställning. Jaa hmm de va nog de som behövs innan besiktningen. Sedan efter bägge inbrottsförsöken måste jag byta låshelveten runt om samt handtag, rosten på dörren måste fixas och nästa år MÅSTE jag ha nya vinterdäck.. som jag egentligen hade behövt redan nu men jag har inte råd!
Hmm Jaa tror ni att jag är sugen på att lägga ut en helvetes massa pengar på aset när jag också inte får in vagnen. Eller aa nu ljög jag, den går in men måste ta bort liggdelen och lägga den i baksätet (den tar upp två sittplatser) sedan kan jag skicka in ramen i bagaget. Med andra ord så finns det endast en enda plats i bilen till övrig person. Hmm jaa de åker inte så många med mig men ska man behöva ta 2 bilar om man är tre personer?!
Sen är de inte så himla roligt att hålla på och kämpa sig med jävla vagnen varje gång heller!!!!
Nä men då pratade jag med min kära pappa om problemen och visst han är bara snäll och vill väl. Men han tyckte att jag hellre skulle köpa en annan gammel sleten 850 kombi med defekt motor så skulle vi sätta dit min motor i den istället så har jag ju en kombi! Eh.. Jaa asså tanken var ju himla god asså men aa.. ja behöver nog inte ens kommentera det för ni förstår nog redan vad jag tänker!!
Nä jag funderar heeelt seriöst på att se om man kan ta nåt lån så ja kan köpa en bil så åker jag och skrotar skiten! En som dom inte kommer gå på och försöka göra inbrott i!!!!!
Nää blää för jävla bilar asså, blir så arg på dom bara!!!

Svar till Thomas:
Tack going :) Hon kommer inte bli lika fin som mig, hon kommer bli vackrast i världen min lilla flicka, om hon då får mitt utseende vill säga ;) Men de tror vi ju på ;)

6 Veckor..

Om precis 6 veckor så får min prinsessa mer än gärna komma :) Dock inte innan ;)
Drömde i natt om att hon föddes för tidigt och jag skulle amma men det kom ingen mjölk! Jag var helt förtvivlad för att det inte funkade alls. Tror att det är en rädsla som jag har inom mig när de gäller amning och så.. hon måste ju få i sig mat! Fast ja kommer ju köpa ersättning och ha hemma om det skulle vara så att de inte funkar! :)
Längtar så otroligt mycket efter henne så det är helt sjukt! Tänk att få hålla henne i famnen och pussa och mysa med henne! Är så lyckligt lottad att få chansen att få barn! Tänker på dom som är barnlösa som vill så gärna få barn men som inte kan! Fy tusan vad hemskt! Det är ju tur att man kan få möjligheten att adoptera men det är ju ändå inte samma sak som att gå igenom en graviditet då man skapar banden mellan mor och barn redan från början!
Jag började älska mitt barn av bara tanken när jag och pappan bestämde oss för att skaffa vårat kärleksbarn :)
Sedan när jag såg plusset på stickan och kom i en slags chock då det verkligen var på riktigt och dom glädjetårarna som bara sprutade av lycka! Bara sånna saker är helt obeskrivliga!
Som också när jag kände bäbisen röra på sig för första gången. Då var jag i vecka 16 och kom precis till jobbet kommer jag ihåg. Och dom första sparkarna. Jag blir helt tårögd när jag skriver det här för vad jag är lycklig som får uppleva det här, helt fantastiskt!
Jag älskar dig min lilla bebis. Du har det allt bra, ingen kan älska någon så mycket som jag älskar dig! Du är ett så himla efterlängtat och älskat barn ♥

Måste visa..

Lägger in en god natt bild på hur det ser ut nu för tiden i sängen.. Mycket jobb att stapla kuddar innan man lägger sig ;) 6 kuddar två täcken plus en amningskudde :) gött med stöd runt om :)


God natt

Nu blir de natten för den gamle ;) Måste dricka ett par glas med vatten först.. är vråååål törstig så denna natten kommer ju bli kul ;) Men hoppas jag får sova en del iaf! Och jag vill verkligen kunna slippa drömma mardröm som jag gjorde i natt asså! Jag hade verkligen panik! Hatar att vakna helt kallsvettig och i ren panik så där!
Skriver mer i morgon och så får vi se vad morgondagen har att erbjuda :)

Gissa datum..!!

Okej det är en stund kvar men tänkte ändå göra en förfrågan om vilket datum ni tror att lillan tänker komma ut :)
Kan ju uppdatera och säga att Beräknad Födsel är 15 Januari.. Så vilket datum tror ni?
Jag kommer självklart uppdatera listan emellanåt!!

Nåt speciellt med den här!

Jag ryser i hela kroppen när jag lyssnar på denna! Den är kärleksfull på nåt sett, får fram mina känslor.. Dock inte kul när man känner sorg och längtan! Men sååå skön är den :)

Läkartid

I morse ringde jag till mvc, och ja denna gången tog det inte alls lång tid för min barnmorska att ringa upp :) Pratade om mina besvär gällande foglossningen osv och jag fick en tid till läkaren hos dom på torsdag nästa vecka :) Hoppas faktiskt på att dom gör en gynundersökning och kollar allt det där :) Inget jätte kul med gyn undersökningar men när de gäller bebis så spelar de ingen roll då hade jag nästan kunnat flascha varje vecka!
Men skönt iaf att komma någon vart i det här.. jag har fått tacka nej till jobb eftersom det bara blir värre.. ska mejla arbetsförmedlingen också att jag fått en tid hos läkaren på torsdag då jag va tvungen att lämna svart senast onsdag till dom..! Jäjä.. dags att snart sätta igång med lite städning igen!!
Over And Out

Väntar på frukost

Nu har jag diskat och förberett frukosten som nu är i ugnen.. Dock känns de som att de lär dröja en stund till innan vi får mat...! Testar faktiskt att göra risgrynsgröt i ugnen för första gången i mitt liv :) behöver inte stå och röra och passa den hela tiden, ska bli spännande! Smakade av precis och shit va socker jag hade hällt i :/ stog och tänkte på annat under tiden.. Men aja äta den lär ja göra vad som än händer haha för nu är jag gryyyymt hungrig asså!!
Over and out
<3


Helt slut...

Nu ligger ja i mammas soffa med godis som vi köpte på marknaden och myser framför elden :) får sota för att ja gått en stund idag men de va de värt :) blev inget foto där idag då man inte fick fotografera!
Nu ska ja fortsätta mysa medans mamma och min styvpappa är snälla och står ute i mörkret och kylan och byter däck på min bil <3


Frukost

Då va en del av frukosten i magen.. Eller så kanske man kan kalla de för för frukost ;P då ja mår jääävligt illa blev det två clementiner :) både nyttigt och än så länge får jag behålla de :)
Nu är de dags för mig att göra mig i ordning för att sedan åka till mamma! Vi ska nämligen i väg på Julmarknad idag tillsammans med två av hennes väninnor :) Jätte mysigt verkligen! Ska försöka ta nåt kort på dagens utflykt!
Over and out <3


Puh

Nu har jag grejat en bra stund med att fixa sladdarna bakom tvn och min nya tv bänk/bokhylla :) samt satt upp spots osv...! Nu trycker hon ner så jädra mycket att nu fick ja allt sätta mig ner..! Måste försöka äta nåt med innan ja lägger mig.. Frågan är vad bara.. Har så sjukt mycket disk att ja typ inte hittar i köket :( bara se klart på bonde söker fru och kela med magen som buktar ut åt alla håll :) <3


Skötbordet

Här är mitt skötbord som jag har glömt att visa :) Värsta praktisk är den :)
Sedan kommer en litet urklipp från en graviditetstidning.. Nu minns jag dock inte vilken det var men det förstår ni ju snart varför ;)


31+2

Dagens bild

Illamående..!?

Uppe med tuppen idag då.. eller a innan tuppen för han gick nog inte upp vid 4 i morse! Mår så jädra illa dag :/ Hoppas fasiken inte illamåendet kommer tillbaka nu som jag har fasat för asså! Har iaf fått i mig lite mat nu.. Havregrynsgröt, clementin och en halv kopp kaffe. Jag hoppas att jag får behålla det!
Bebis har har iaf vaknat och det kan väl bero på att mina tarmar jobbar för fullt där inne hehe.. Va jobbigt de måste vara nu när de är så trångt där inne asså!!
Blää har ingen ork alls.. har drömt en massa men minns inte vad.. Men har vaknat upp flera gånger och tittat på mobilen! Är det verkligen sant eller har jag bara drömt.. men nee de är verkligen sant!!
Ska se vad jag ska göra mer på bloggen så den blir fin.. Så de får bli min syssla en stund nu :) Skriver mer sedan!!
Over And Out

,,,,

Har inget att tillägga mer än att jag önskar att någon gör så att ditt klockspel slutar klinga. Att bjällrorna knäcks och trumpeten sågas av!!!

31+0

Illa av mig att inte sköta kategorierna så väl och sära på dom ;) Allt hamnar i vardagsmappen hela tiden! Men de ska bli ändring.. varje vecka från och med... I morgon, så ska jag lägga upp magbild osv :) Mest också för att jag ska själv hålla reda på när och vilken bild hör till vilket datum senare :)
Men men what ever.. Jag är superduper kanon jätte otroligt trött nu.. Skulle vart på kontroll hos min Barnmorska idag men så ringde dom precis när ja gick upp ur sängen och sa att hon var sjuk.. Men så sa ja att ja kunde gå till någon annan istället för jag känner att jag gärna tar ett blodprov och blodtryck nu..! Sen ligger hon så sjukt långt ner, ibland känns de som att jag inte kan röra mig för att hon ligger i vägen så jag får så snällt sitta kvar hahaha..!!
Men aja.. får la se vad hon säger i morgon :) är ju inte orolig på nåt sätt.. jag känner min underbara bebis varje dag så som magen skuttar i sidled haha och upp och ner så är de en flicka som kommer springa maratonlopp med dom spralliga benen ;)
Aja.. va hemma hos mamma idag iaf :) jätte mysigt! Åkte vid 11 hemifrån och kom hem för en halvtimma sedan :) Tiden bara springer iväg när jag är där :)
Nää nu blir de snart sängen.. natti natti

Amanda Gärd Landström

Jaha en helvetes morgon då ja.. Knappt sovit nåt i natt. Drömt massa sjuka drömmar :( Och så började morgonen med att självklart känna sig riktigt jädra ledsen! Vet inte riktigt vad jag ska göra.. har bara suttit här i soffan och inte gjort någonting. Ska ringa pappa om en stund hade jag tänkt och gratta på fars dag. Vet inte än om jag ska åka till han eller hur jag ska göra! Hade väl vart bra och få påskrift på reg beviset på bilen om jag får sålt den!
Har suttit och tänkt lite på det här med namn.. Man vet ju inte om Amanda ser ut som en Amanda när hon tittar ut! Men Har vankat lite fram och tillbaka med de där med mellan namn om jag ska ha ett eller två. Men nu blir det bara ett :) Det har vart självklart att hon ska heta Gärd i andra namn då jag heter det efter min mormor och då får hon ta över det namnet, vilket skulle betyda jätte mycket för min mormor :) Och självklart mitt efternamn då.. haha vems annars liksom :P Jaa nu när namnet är klart och bestämt så är ju frågan bara hur man gör med dopet sedan.. Har grubblat på de hur länge som helst även om det är sååå långt kvar men ändå!
Vart ska de vara? Vilka ska man bjuda? Hmm jaa de är mycket att tänka på de där ;)

Sova???

Kul att inte kunna somna om :( vaknade kl 4 och va tvungen att kissa för andra gången i natt..! Men självklart kan ja inte somna om :( är dö trött och känner mig halv förkyld liksom så där jobbigt när man inte sovit och ont i huvudet!! Längtar till att kunna sova på höger sida och på mage! Nu är de enbart vänster sida som ja kan sova på :( blir rätt trögt tillslut!
Hmm va ska ja mer klaga på när ja ändå är igång.. Jo är förbannat hungrig men orkar verkligen inte gå upp igen, har så jävla ont i höfterna och så känns de som att någon slagit med knytnäve rätt på allt där nere :(
Nu vill ja bara att tiden ska gå snabbt asså så de går över!!!


Stänga av mobilen?

Känns faktiskt som att jag lika gärna kan stänga av luren. Det är ändå ingen som är intresserad av att ringa upp eller svara på smsen jag skickar. Innan visste jag precis vem jag kunde ringa när jag behövde stöd och ringa och be om hjälp osv. Idag vet jag faktiskt inte vem jag ska ringa. Jag vet verkligen inte vem jag kan ringa och be om hjälp ens!
Alla har sina saker dom är upptagna med osv.. Men att finna lite tid till en vän är faktiskt inte så svår. Jag är själv dålig på att höra av mig ibland. Just nu känner jag mig fruktansvärt ensam. Det är aldrig någon som är intresserad av att ringa och fråga vad jag ska göra i helgen om man ska kolla på film osv. Eller komma hit på en fika eller nåt. Trodde det skulle bli bättre nu när jag bodde i kungälv och det är nära allt och alla.. Men nu när jag satte mig ner och frågade mig själv.. vilka är alla?
Innan hade jag en nära vän, min bästa vän! Nu har jag bara en massa bekanta som jag umgicks med förr. Leva kvar på minnen från när man var yngre kan man heller inte göra!
Jag sitter här hemma dag in och dag ut i princip och nu har jag svårare och svårare att röra på mig och jag kan inte göra allt som jag kunde innan. Men jag kan gå till kaffe bryggaren och sätta på kaffe och öppna min dörr.
Nu jobbade jag i en vecka med och det gjorde total slut på mig. Jag kom hem och satte mig i soffan och ville bara sova!
Igår var jag på ikea och shoppade.. men eftersom att jag inte visste vem jag kunde fråga om hjälp så fick jag bära dom två 20 kilos bokhyllorna upp för trappan själv, montera dom själv osv. Vem kunde jag frågat?
Idag har jag fått lyfta soffan för att sätta möbeltassar på för att jag väntat så länge på att det ska komma någon som kanske kan hjälpa mig samma sak med sängen.
I allt de här med graviditeten att jag är själv och går igenom allting själv gör det inte direkt lättare att inte känna den där tryggheten att Åå min bästa vän!
Otroligt nog den som stått där i ur och skur det senaste är en underbar vän som bor 40 mil härifrån!!
Nu säger jag inte att alla är så.. men det känns inte alls kul att inte känna den där känslan att jag vet precis vem jag ska ringa när jag behöver stöd, eller ringa när jag vart hos barnmorskan, har en bra dag, hört ett bra skämt osv.. Att inte ha någon som jag kan ringa oavsett om man är ledsen eller glad!
Känns som att alla bara försvann när jag blev gravid.. Och till viss del kan jag förstå för jag har inte vart lätt att ha att göra med efter allt som hänt osv.. Men en riktig vän säger ifrån och inte bara struntar i en!!!
Om man inte kan finnas nu så behöver man inte finnas sedan heller faktiskt.. Låter tufft kanske men det är så jag känner nu! Det är lördag.. är det ens någon som tänkt på mig ens?? Tänkt tanken att komma på fika i 10 min eller så.. Nää.. Alla verkar förvänta sig att jag ska ringa eller höra av mig eller sätta mig i bilen och åka iväg.. Och nu är de inte ens någon som svarar!!! Konstigt att man är så upptagen hela tiden att man inte ens kan skicka iväg ett sms!!!
Ye ye...! Trevlig Lördag på er!

Tradera shoppning!

Nu äntligen har jag shoppat en dekor till spjälsängen.. har väntat med de men nu jädrar tänkte jag.. de är lika bra så jag har den hemma när det är dags att sätta upp allting.. Vilket är min plan 11.12.13 :) Kul att ha nåt att se fram emot och satt ett datum på just lucia :)

Mmmmm så gott :)

Tänkte läska med en bild på min frukost som ja gjorde ;)
Blåbär, hallon, jordgubb och kesella :)


Ikea race...!

Igår åkte jag och grannen till Ikea för lite shopping! Det blev en hel del måste jag säga.. men enbart sånt som jag kommer använda och nödvändiga saker! Bokhyllan ni ser nedanför köpte jag två stycken av och använder nu som tv bänk :) Jag ska sätta in belysning i dom översta hålen och ha förvarings korgar längst ner! Mycket mer praktiskt när man kan använda sin tv bänk som förvaring också :) Speciellt när man bara har en etta med sovalkov på 48 kvm och väntar bebis :) Bilden nedan visar bara en liten del av det jag köpte ;)
Bebishaklapparna är ju kanon senare så tänkte när jag ändå va där att ja lika gärna kan köpa ett paket :) Dricker heller inte te men de vet jag andra som gör så därav en te sil! Blockljus i mängder känns de som hehe... 5 pack :) Mysigt så där på kvällen och tända ljus :) Har aldrig tänt ljus så för mig själv innan men sedan jag flyttade hit har jag faktiskt börjat med de och det är ju kanon mysigt för att varva ner på kvällen när man kollar på tv och hållt igång hela dagen :)
Idag ska jag tvätta...( äntligen) har verkligen inga kläder nu asså! Så klockan 12 smäller de då jädrar ska vi tvätta massa... Ska tvätta massa bebiskläder med som jag fått "ärva" :)
Nu blir det kaffe mina damer och herrar
Over And Out

Nu deckar jag snart...!

Dagen började med att klockan ringde 7,00 jag somna om till 7,10 och var tvungen att skutta upp.. Gjorde mig snabbt i ordning och la fram mat som jag skull ha med mig.
Kom på att jag var tvungen att sätta upp en tvättid då jag nästan snart får vända ut och in på kläderna då jag inte har några snart.. Iaf inga som passar!
Fick en tvättid på lördag mellan 12,00-20,00 gött :)
Jobbade hela dagen och kände hur trött, matt och seg som kola i hela kroppen.. Jag är inte i skick för att jobba helt enkelt! Men även om jag hade ont när jag gick hem så var jag tvungen att tvätta min bil asså.. de är ännu mer pinsamt att åka omkring i den när den såg ut som om den aldrig blivit tvättad..!
Åker och tvättar den och får kämpa som faaaan för att kunna stå på benen :(
Självklart så när jag svänger in här hemma så står det en skylt "handtvätt 99:- och det är precis det jag betalat för att stå och pina mig själv och tvätta skiten som inte ens blev noggrant gjort.. haha talanglöst..! Men men här kommer bild på resultatet:
Tänkte sätta ut den här igen på blocket med denna bilden och hoppas på att de är någon som vill ha den.. Och jaa jag tänker få tusan ta bussen om de är någon som köper denna! Nu orkar jag inte med den längre så mycket problem med den och jag kan inte laga det själv ens. Nu måste jag försöka hitta någon som kan byta till vinterdäck på skiten med innan snön kommer för det gör den säkert väldigt snart!
Nää men efter tvättandet så åkte jag hem.. självklart ser det ut som om någon släppt en bomb och jag HATAR det :( Jag orkar ju verkligen ingenting nu när jag jobbat.. Så fick pina mig lite till och diska lite tills jag inte kunde stå upp längre!
Så nu sitter man här i soffan, deckar snart och funderar på hur sjutton jag ska kunna komma upp härifrån hahahaha.. Spännande varje gång o se om rygg och ben kan bära upp mig!! Får se hur jag mår i morgon annars åker jag en sväng till Ikea och shoppar lite :)
I mitt förra inlägg från igår så frågade jag vilka som verkligen läser min blogg men då va de nån smart person som kom på den briljanta idén att svara :D och det gillar jag ju.. Dock va de ju anonymt.. Så nu efterlyser jag istället denna person, vem är du? ;) hahaha
Dags att borsta tänderna och lägga sig och glo på tv!!
Over And Out

Vilka läser min blogg?

Hade vart kul om så många som möjligt kunde svara på det! Skriv en liten kommentar så vet jag vilka som följer min blogg! :)
Lägger in en status som jag la upp få Facebook igår med.. haha tycker den är så grym!! Haha...

Jobba..!

Hur jobbigt kan de vara att sitta på ett kontor och jobba? Ja de kan man fråga sig.. Men det är till och med jobbigt fysiskt konstigt nog :( Kämpar fasiken varje minut :( matt och trött, svullnaden på benen som trycker på nerver och jädra foglossning! Känner mig som Agda 80+ asså :( Inte alls kul att känna att jag knappt klarar av det :( nu är det bara 67 dagar kvar till Bf och det känns riktigt gött :) om en månad ska jag äntligen göra om hemma och sätta upp sängen och så :) ska bli så mysigt.
Åter igen till jobb.. Hur ska ja säga att jag inte kan? Jag vill ju men jag kan inte :( känns fruktansvärt tråkigt!! Får se om jag pinar mig i morgon eller om ja får säga de sedan att jag inte kan :( Vill ju inte sätta någon i skiten heller :(
Va tusan ska ja göra?


Bara högg till...

Såg nåt jag inte ville se och det bara högg till rätt i hjärtat :( Det kan tydligen fortfarande göra ont.. Usch vill verkligen inte det här!
Tror att det är ensamheten som talar igen.. Att det egentligen bara är den som får mig att tänka på det! Tror inte att jag saknar honom egentligen utan att det är för att jag känner mig ensam som gör det!
Går in i vecka 31 idag.. Ca 9 veckor kvar typ.. Så nu är det inte så långt kvar till att min underbara flicka ska komma ut och se sig om i världen! Längtar så in i bomben mycket efter henne! Säger bara efter nyår då jäklar får hon allt komma :) hehe..
Idag känns det jävligt tungt asså.. tyngre kommer det bli. Ska jobba i morgon och halv dag på onsdag. Det känns också tungt måste jag erkänna.. Fötterna är sjukt svullna och jag orkar inte göra något alls.. Kroppen är tung som bara den. Jag önskar att jag fick den hjälpen av någon som det var meningen att jag skulle få.
Att få en kram, någon som håller om en och hjälper en med saker här hemma. En som säger att han älskar mig och klappar mig på magen. En som smeker mitt hår tills jag somnar och en som skickar sms till mig under dagen och säger hur glad han är över att ha mig.
Jo den dagen kommer jag vet det, men vart är han när jag som mest behöver honom???
Någon som muntrar upp mig när jag mår dåligt och sånt. Hämtar en filt och eller tappar upp ett härligt bad med levande ljus..
Har haft en enda kille som verkligen överraskat mig och försökt vara romantisk. Dock va han ett riktigt svin men han gjorde mig väldigt glad emellanåt.
Han skrev lappar till mig som jag kunde läsa när jag vaknade på morgonen. Han överraskade mig med ett bad, mitt favorit vin, rosor och levande ljus. Efter badet serverade han skaldjur och vi såg på "våran" serie, Scrubs, hela den kvällen. Jag minns det som igår. Jag minns hur det luktade, hur det såg ut och den känslan. Ååå va jag vill uppleva den igen. Vi hade de faktiskt väldigt många bra stunder tillsammans. Vi gjorde väldigt mycket tillsammans. Som att bara sitta och hålla sällskap på badrumsgolvet medans den andra badade, vi kunde prata i timmar. Eller så badade vi ihop och bara höll om varandra. (jag minns verkligen hur det kändes, hur det var att ta på hans kropp, vilken parfym han använde och när hans otroliga kyssar). Kolla på när den andre spelade data spel och gjorde popcorn och hjälpte till på spelet. Synd bara att han gjorde som han gjorde och gjorde mig så illa där emellan. Och en sak till.. jag minns våran ett års dag.. Han hade fixat bord till endast oss på hela restaurangen och gjorde så att dom jobbade över till kl 1 på kvällen för just våran skull. Vi åt 7 rätters med olika viner och dricka till varje rätt. Vi satt helt själva på hela restaurangen och det hade han fixat. Svindyrt var det med men bara för att det var våran dag så hade han ordnat det, snacka om romantiker!
Nää drömma kan man ju alltid göra...
Nää hoppa ner i de där badet nu då så man är klar för natten sedan..! Det är ju ett helt träningspass för en flodhäst som är lika vig som en elefant!!!
Over And Out

Nu ska ja klaga lite..

Haha tänkte att jag sätter den rubriken så vet ni vad de kommer handla om, då också upp till er om ni vill läsa mina klagomål eller inte ;)
Jo då är de ju så här att muskelhelvetet vid skulderbladet på höger sida (muskelbrisning) gör så in i helvetes ont. Självklart har jag en nerv ikläm i höger benet av någon konstig anledning som jag inte vet varför.. Men gå kan jag inte göra.. Haha och självklart måste jag ju handla, laga mat och diska lite. Jo men då får man skit ont i magen också.. ahahaha.. Visste inte hur jag skulle ta mig ur köket när jag var klar.. Men hade inte ens ett glas för att jag har så jädra ont så har inte kunnat diska..
Jo men vänta nu.. (ska inte klaga på detta egentligen, men jag gör de ändå) så ska ja ju jobba i morgon... hur sjutton ska jag klara det tro :S Får se hur de går i morgon annars får jag säga att jag inte kan jobba på tisdag..! Hoppas de är bättre i morgon iaf..!!
Såå nu har jag fått klaga av mig lite haha :P

70 dagar kvar ♥

Igår va jag på maskerad/födelsedagsfest med ett tema som var Bad taste. Kunde dock inte ta på mig dom kläderna som jag tänkte först för självklart va dom för små haha.. Så fick bli den fula slappar stilen som ni ser på bilden nedanför. Försökte ruffsa till håret men ruffset gick ur.. Skulle se nyvaken ut men hade redan sminkat mig då jag gick i tron att kläderna skulle passa :P haha.. De va himla trevligt, synd att man är så fruktansvärt trött hela tiden bara :( Ingen energi till någonting längre..! Men en trevlig kväll med trevliga människor!
Två tjockis bilder bjuder jag på idag med.. kan inte hålla alla bilder för mig själv ;) Bristningarna är inte från nu utan dom har jag tyvärr haft sedan innan.. Men bra att kunna skylla på bebismage sedan ;) mohaha.. Dock ser jag att dom blir tydligare bara och en del lite röda.. Men men de hör till!!
Har druckit några koppar kaffe nu men de hjälper inte.. är dö trött ändå :( Idag ska ja bara slappa slappa och ännu mer slappa! Önskar ibland att man har nån att slappa med.. Men snart så så är jag inte ensam längre.. Då kommer jag aldrig vara ensam mer :P Då kommer jag nog sitta och tänka på denna dagen som jag sitter själv och längta tillbaka en sväng.. Men just nu längtar jag efter min lilla skrutta som lever loppan i magen.. Kan de vara kaffet kanske.. Hmm.. Aa ja har redan druckit mina koppar idag så nu blir de inge mer iaf. Brodera på min jul duk och kolla på film idag då...!!
Kanske blir nåt litet inlägg sedan ;)

Trött..

Där har ni mig just nu EXAKT så ser jag ut.. rufsigt nytvättat hår med morgonrock och framför datan med påsar under ögonen ;P Men de är de värt! Fasiken va skoj de va att jobba idag asså.. Så himla härligt.. Känns i kroppen så frågan är hur länge jag kan jobba egentligen men men dom här dagarna klarar ja ju galant :D
Nä folk asså det blir inte bättre än så här tyvärr.. Men jag har så ont i ryggen och somnar snart så jag får skriva mer i morgon! I morgon är det fredag gott folk GÖTT!! :)
<3

Ny stil på bloggen..

Ja asså eh Britney Spears är väl inte min stora idol kanske haha.. Så ska snart fixa till så jag får egna bilder där ist :)
Men just nu måste jag lägga ner för idag då min rygg gör grymt ont av att sitta här!
I morgon ska ja jobba och på fredag med :D JIPPI! Ska bli så himla gött!!!!!
Nä för tusan.. I badet med mig nu och sedan blir de sängen och kolla på någon film tror jag :) Myspys :P
Skrev ett rätt så långt dokument idag med till M.. Och det kändes riktigt skönt :) Nu äntligen kan jag släppa honom och jag fick sagt hur jag kände och hur mycket jag ändå älskar honom men att jag måste gå vidare!!
Tror att jag redan börjat komma en bra bit på vägen när det gäller det :) Underbart!
Mitt nya jag med mindre känslor, here we come :) Vill verkligen tappa alla känslorna NU med en gång.. men visst de kommer ta tid för att helt kunna bli av med dom men skönt att känna att man är på rätt riktining iaf :) Tror mycket också sitter i en att man känner sig ensam och så att jag bär hans barn. Men men det kommer alltid något gott ur det onda :) Och jag har lärt mig något med, att jag aldrig mer kommer ge efter mina känslor så igen. Tills om några år kanske och jag träffar min man som jag verkligen skaffar familj, hus och gifter mig med :) En vacker dag kommer den dagen att komma och jag kommer att få min dröm i uppfyllelse det vet jag :) Får ge det lite tid bara. Nu vill jag ändå bara fokusera på mig och min underbara kärlek som växer som tusan i magen på mig :) Längtar ihjäl mig.. Efter 12 slaget på nyår blir det ryggmassage, promenader osv haha.. BM sa att sperma kan göra så man föder tidigare med då de är nåt ämne där som är samma som de dom använder för att sätta igång.. Dock finns de ju inte på kartan att ha sex med någon och speciellt inte när man är så stor. Vill ju inte ens ha det nu för att man ser ut som en flodhäst..!!
Ne fan bada var de ja... Natti Natti <3

Arbetsförmedlingen... Skrattretande

Hade fått ett mejl av af idag där dom vill att jag ska komma på öppet hus för att prata om vilken aktivitet jag ska välja.. med andra ord hur jag ska gå vidare i mitt jobbsökande.. Det känns ju heeeelt otroligt jävla onödigt just nu faktiskt när det är 10 veckor till bf haha..! Ja herregud säger ja bara! Förra gången jag var tvungen att komma dit så va dom inte ens där.. Sen va de ju sjuuuukt många andra där som också hade fått tiden kl 13.00 och så tog dom en till personligt samtal en och en HAHA.. stackars jävlar som kom senare.. Ska vara där i god tid som förra gången så ja kan komma in först.. men är så sjukt omotiverad till det där asså!! Om ingen har velat anställa mig innan så varför skulle dom göra det nu? hahaha!!!
Jaja.. ja får nåt att göra iaf en liten stund! ;)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu