Det enda jag lever för..

Du är mitt allt <3

Bjuder på mig själv lite!

....Tjockis....


Kräftskiva..

Igår jobbade jag första dagen helt och hållet själv :) Var så klart helt spänd så blev trött till slut! Sedan var det inte så där otroligt mycket att göra heller så det var rätt segt.
Efter jobbet åkte jag iväg o köpte kräftor.. MUMS!! Och stack direkt till Jennica och Koffe som höll i kalaset :)
Det blev riktigt lyckat tycker jag :) Mycket skratt åt att det skvätte på stackars Nathalie som satt bredvid mig haha.. På vägen hem svängde jag in till statiol och träffade R och T en liten sväng.. Kan ju inget annat än skratta åt dom asså ;) Tokiga pojkar det där!! :)
Idag vaknade jag dock upp och kände mig förkyld.. Men de börjar väl ordna upp sig nu.. Kände mig fasiken bakis med.. Men de kan nog vara att jag åt så mycket salt igår och drack väldigt lite som gjorde att skallebanken uppstod :) O duschen gjorde susen också :)
Idag ska jag till Stenungsund och träffa min klass från förskolan typ från spekeröd :) Eller aa hälften är det som kommer iaf.. men ska bli skoj.. Lite party party idag med.. Kul :)
Är så himla kul att man kan vara med även om man är gravid liksom på saker och ting :) Som idag då vi ska äta på Harrys och gärna sitta kvar där och ta nåt o dricka.. Vilket för mig blir cola eller alkoholfri drink men de kommer bli kanon kul :)
Frågade M om vi inte kunde ses en sväng innan idag då vi måste bygga på våran relation till varandra.. men som vanligt så har han inte tid. Frågade också om jag kunde sova där så jag slipper köra 6 mil hem på natten när jag blir trött så snabbt att jag nästan somnar framför ratten som jag gjorde kl 11 igår kväll :( Men de gick självklart inte då han ska upp tidigt.. Va de nu spelar för roll vet jag inte men.. Aja skitsamma.. Först vill han att vi ska bli ett par igen sen ändrar han sig igen och nu vill han inte ens ses.. hmm konstigt de där asså!
Aja skitsamma.. Är glad att jag har så många andra underbara goingar runt mig istället <3
Men ändå känner man sig så ensam och tom på nåt sätt.. Man är liksom inte hel.. Hmm.. känslorna bara flödar fram!!
Over And Out

Lördag...

Ja ingenting blev som det skulle igår kan man väl säga.. men jag åkte iaf på kräftskiva där min familj var.. Stannade en liten stund iaf.. Fick myst med min lille going med så det gjorde ju hela kvällen =) Tänk vad ett barn kan göra en glad asså! Längtar verkligen tok mycket till min knoddas kommer ut :)
När jag vaknade i morse så kändes de hel skumt.. aldrig känt magen så himla spänd innan, hehe knoddas kände för o ligga på höger sida av magen.. haha ser helt skumt ut :) Man ser inte lika tydligt på bilden som i verkligheten bara hehe.. bara att magen typ står rätt upp haha.. värsta fult haha!
Ne nu ska ja la röra på mig.. Tänkte väl gå ut till garaget en sväng och packa mina saker i andra lådor.. bättre att börja i tid ;)
Over And Out

You...

...Make me so fucking sad...

Åke låten ;)


Det här är edet määän.. uh.. HAHA

Haft en riktigt rolig eftermiddag som bestod av att jag och kollegan var extremt övertrötta haha.. kollade på lite fula klipp och jag kan fortfarande inte sluta skratta när jag tittar på dessa två asså. Dessa har gjort min dag och jag kommer kunna sova gott efter så grymt mycket skratt ;P
Åå va ja kommer sakna mitt jobb asså..!!
Vill flytta nu.. har kollat på ikeas hemsida nu och det finns ju SJUKT mycket som jag vill ha där ;P haha.. längtar till Ullared.. MÅSTE dit snart.. Men vill ha flyttat först.. Sen åker jag gärna med en gång.. =D
Hoppas jag får med mig några kandidater som kan åka mitt på en vecka så man slipper helgen.. Haha skulle va kul och se mig och Malin nere i Ullared.. Inget tålamod och graviditetshormonerna bara sprutar haha och knör på gammla tanter ;P En vacker syn ;P
Ne fy tusan.. ska nog bädda ner mig somnar ju ändå snart
Lovar att försöka fixa klart bloggen någon dag.. har änna inte orkat de på ett tag..
♥Over And Out♥
http://youtu.be/rVjAXdF2QE4
http://youtu.be/XdAJrQ2kHv4

Trött som fasiken!

Shit va trött jag är.. kämpar för att inte somna sittandes!
Jobbat heldag igår och idag gött.. samt tog åt mig äran att köra heldag på måndag med :)
I morgon blir det att kolla på lägenheten i kungälv.. Hoppas jag kan flytta in snart om det är så för jag vill verkligen vara ensam nu! Jag vill kunna gråta när jag känner för det och vill kunna göra saker precis när jag vill osv.
Känner mig riktigt ensam och ledsen idag! Har försökt få tag på M och prata om saker som vi pratade med varandra om häromdagen. Att vi ska umgås en dag och bara ha kul! Kändes också skönt när han höll med om att han också ville att man skulle vrida tillbaka tiden dit då vi hade det bra och se allt det här som en lärdom istället och aldrig göra om det!
Fan va ja vill tillbaka till honom, bo med honom och allt! :( Men det kommer väl aldrig bli så.
I morse när jag var på väg till jobbet blev jag rädd för jag börjat tänka på om man träffar en annan osv. Man träffar ju så många människor på jobbet och så så det klart att man funderar på hur det hade vart om man inte var gravid och så. Så jag är rädd att mina extremt starka känslor för M börjar tryta nu.. och det gör också att jag mår dåligt för på ett sätt så vill jag ju inte det. Jag går ju och önskar hela tiden hela dagarna att det ska bli bra mellan oss!
Nu är det en människa som stör mig med som han blivit vän med på fb igen.. Komiskt att dom inte hälsade ingenting och blev ovänner med varandra när vi va tillsammans men nu när det är som det är så har dom fått kontakt igen.. Märkligt.. hon fick väl som hon ville nu då.. ha honom för sig själv antagligen!
Blir så trött!
Ne nu blir de snart sängen om 40 min får jag sova... ska bli skönt!
Over And Out Natti!

Ledig!!!!!!

Mitt horoskop idag ;P
Idag är jag leeeeeedig ;) Och idag ska jag och min bäste vän Jani åka till Liseberg och spela och ha kul.. jag har riktat in mig på stjärnvinst på toblerone ;P Efter vi vart där ska vi till min favvo restaurang Amazing Thai och äta buffé =D MUMS säger ja bara! Kommer ju rulla hem sedan ;P
Nää snart dags att göra sig i ordning och hoppas på att vädret fortsätter så här bra :)
Over And Out

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu